Gigi Becali șochează din nou! Anunț uluitor făcut în direct. Drama prin care trece Ionuț Luțu

Gigi Becali șochează din nou! Anunț uluitor făcut în direct. Drama prin care trece Ionuț Luțu. Chiar latifundiarul din Pipera a spus prin ce trece fostul jucător comparat cu Gică Hagi.

Ionuț Luțu (47 de ani) avea un talent excepțional și putea deveni un fotbalist de clasă mondială. Din păcate, nu și-a atins potențialul. Acum, a ajuns „aghiotantul” lui Gigi Becali după o carieră mai mult ratată.

Drama prin care trece Ionuț Luțu

În cadrul unei intervenții telefonice la Digisport, patronul FCSB-ului a dezvăluit că ”Hagi-Luțu”, așa cum a fost supranumit fostul fotbalist, se confruntă cu probleme de sănătate.

”Ce să facă Luțu, mă? Luțu a făcut operație, săracul. E în spital! A făcut operație de hemoroizi, unde să urce?”, a spus Gigi Becali.

Luțu este ”mâna dreaptă” a lui Becali. Încrederea finanțatorului de la FCSB în ”slujitorul” său este una imensă, iar o declarație recentă a lui Dumitru Dragomir întărește acest lucru.

”Am văzut cu ochii mei, nu mi-a povestit cineva. Cheile de la casa de bani erau la Luțu și el s-a dus să ia bani de acolo. Ce milion? Erau 60 de milioane! De euro, bineînțeles! Erau cheile la Luțu”, a afirmat Dumitru Dragomir.

Ionuț Luțu, un talent excepțional

Fostul mijlocaș a strâns pentru Universitatea Craiova 142 de meciuri și 41 de goluri. La Steaua, Luțu a evoluat în 36 de partide, dintre care a avut doar 3 reușite. Cât pentru Naționala României U21, acesta a adunat 27 de selecții si 8 goluri.

Deși toți cei care l-au cunoscut îl descriu ca pe un om cuminte și loial, poveștile despre Ionuț Luțu care pleacă din cantonamente pentru a se distra cu lăutarii și fetele frumoase sunt celebre. Se pare că acest comportament i-a afectat cel mai mult cariera de fotbalist, iar declarațiile lui Claudiu Niculescu, Victor Pițurcă sau Ion Pârvulescu stau drept dovadă.

”A fost foarte talentat, peste Hagi ca valoare. L-au stricat fetele profesioniste din Bucureşti. El nu era nici prea frumos, dar când l-au văzut alea au zis, a venit un ţăran, pe el! El, de la Valea Mare, cu ţambalul, cu lăutarii… Păcat, nu a fost cineva care să-l ţină în mână.

Pentru el, să antreneze Steaua, ar fi o căciulă prea mare. Nu are autoritatea pe care o impune un antrenor. A avut şi ghinion acolo, la Valea Mare, nu prea au făcut carte, comparativ cu Augustin Chiriţă, Dănciulescu, Niculescu, care erau copii de 7, 8, 9”, a spus profesorul Pârvulescu.

”El n-a băut niciodată, îi plăcea să fie înconjurat de prieteni, îi plăcea șueta. La antrenament, indiferent de cât de obosit venea, era incredibil. Îl priveam ca pe un idol!”, a adăugat și Claudiu Niculescu.

„Eu mai stau și mă gândesc cum n-a reușit să ajungă… Luțu era un jucător fantastic! Avea niște calități formidabile. Luțu era foarte rapid și dribla în adâncime.

Atenție, lui Luțu i-a plăcut viața, dar să nu credeți că bea. Îi plăcea să stea la mese, caterincă obosită, și din cauza asta nu a ajuns unde a avut ocazia. El a fost transferat la Galatasaray și uite că n-a reușit”, a spus Victor Pițurcă, la Fotbal Club.

O singură apariție a bifat Ionuț Luțu pentru prima reprezentativă a României.
Universitatea Craiova, FC Național, Galatasaray, Steaua, Suwon Bluewings, Rapid, Apollon Limassol, Kairat Almaty, Zhetysu, Pandurii Târgu Jiu, Jiul Petroșani și ALRO Slatina sunt echipele din CV-ul lui Luțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed