Spectacol in Bănie! Echipa lui Mihai Rotaru a făcut senzație la prezentarea noului echipament al sezonului 2023-2024 din Superligă / Foto

Spectacol in Bănie! Echipa lui Rotaru a făcut senzație la prezentarea noului echipament al sezonului 2023-2024 din Superligă.

Vineri, clubul lui Mihai Rotaru, a organizat evenimentul „Fotball Festival”, un eveniment plin de surprize.

Echipa lui Rotaru a făcut senzație la prezentarea noului echipament al sezonului 2023-2024 din Superligă

Evenimentul avut loc în Piața “Mihai Viteazul”, a adus multe surprize fanilor echipei alb-albastre. CSU Craiova a pus la bătaie 75 de tricouri oficiale de joc pentru cei mai norocoși dintre suporteri. Pe lângă concursurile pregătite, echipa a asigurat că suporterii vor avea ce mânca, așa ca a adus și câteva tarabe de mâncare.

Surpriza muzicală pentru suporterii Științei

Delia, una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, a concert vineri pentru suporterii Științei veniți la eveniment. Artista a fost îmbracată și ea în noul echipament al echipei din Bănie.

Anul trecut, Lora a fost cea care a cântat imnul lui CSU Craiova la un eveniment de acest fel.

Prezenți la eveniment au fost legendele Craiovei Maxima, Ciri Mayer, lotul complet al celor de la CSU Craiova cu antrenorul Eugen Neagoe. Au urcat pe scenă și cei trei suporteri, care au câștigat concursul organizat pe site-ul oficial al echipei, care au prezentat noul echipament.

Echipa lui Mihai Rotaru va da piept cu Dinamo, în deplasare, luni, 17 iulie, ora 21:30, pe Stadionul „Arcul de Triumf”. De asemenea, în etapa a doua, CSU Craiova va evolua împotriva formației Oțelul Galați. Jocul se va desfășura pe stadionul „Ion Oblemenco”, luni, 24 iulie, de la ora 20:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed