Dan Petrescu goleşte vestiarul CFR-ului! Jucătorul tocmai şi-a reziliat contractul. Era în conflict cu antrenorul

Dan Petrescu goleşte vestiarul CFR-ului! Alexandru Chipciu este jucătorul care tocmai şi-a reziliat contractul. Mijlocaşul era în conflict cu antrenorul ardelenilor de mai mult timp, iar conducerea a reuşit acum să-l convingă să rezilieze contractul.

Dan Petrescu a scăpat de unul dintre inamicii săi din vestiar. Cel mai bine plătit jucător din Liga I, Alexandru Chipciu, a părăsit-o pe CFR. Poate ajunge la FC Argeş sau U Cluj, rivala CFR-ului fiind în pole-position pentru a-l înregimenta, conform gsp.ro.

După doi ani și jumătate petrecuți la CFR Cluj, Alexandru Chipciu se desparte de echipa lui Dan Petrescu aşa cum a anunţat președintele clubului, Cristi Balaj. Acordul privind despărţirea a fost confirmat de apropiaţi ai jucătorului, confform sursei citate.

Cu oferta de la U Cluj în buzunar, Chipciu ar vrea să rămână în Ardeal, dar unii dintre fanii şepcilor roşii nu îl vor la echipă. Gruparea M.A.D.S a afișat un mesaj agresiv, jignitor, la Cluj Arena. „Nu este nimic de negociat / Nu vrem șobolani în negru și alb!”, au scris ultraşii lui U pe un banner.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed