Darius Olaru nu s-a abținut. Mesaj clar pentru echipa Armatei, după ce FCSB a aflat că va juca în Ghencea. Va ieși un scandal uriaș

Darius Olaru nu s-a abținut. Mesaj clar pentru echipa Armatei, după ce FCSB a aflat că va juca în Ghencea. Va ieși un scandal uriaș.

Mijlocașul celor de la FCSB a venit cu un mesaj pentru rivali. Vedeta vicecampioanei a dat de pământ cu cei de la echipa Armatei.

Darius Olaru nu s-a abținut

Marți, pe 11 iulie, a apărut vestea că FCSB va putea juca meciul cu Dinamo pe Stadionul Steaua. Darius Olaru (25 de ani) s-a arătat încântat de acest lucru.

„Ne bucurăm că au venit în număr așa de mare, îi așteptăm și la meciurile noastre, să ne susțină și să le facem pe plac, să câștigăm campionatul în acest an. Ne bucurăm, îi simțim lângă noi, sperăm să fie pe toată durata campionatului. Cu siguranță și vestea că jucăm în Ghencea i-a făcut să vină în număr și mai mare. Cum am spus, sperăm să vină și să ne susțină.

Va fi ceva nou, nu am jucat, nu ne-am antrenat acolo, sperăm să fie de bun augur și să câștigăm meciul cu Dinamo. A fost o veste de bun augur. Sigur că ne gândim și la posibile incidente, dar cred eu că firmele de pază vor avea grijă de asta și sper să fie totul bine”, a spus jucătorul de la FCSB.

Darius Olaru: „Am dori să jucăm în cupele europene tot în Ghencea”

Mai apoi, Olaru a vorbit despre obiectivele formației sale. Acesta a afirmat că și-ar dori ca FCSB să se califice în grupe la cupele europene.

„Din punctul de vedere al cererii biletelor, cred că Arena Națională avea mai multe locuri, dar sperăm să se umple și să fie o atmosferă frumoasă. Tot timpul când apare un echipament nou spunem că e frumos, sper să ne poarte noroc și să luăm titlul cu acest echipament. Toți ne dorim să obținem ce nu am reușit de mult timp. Urmează multe meciuri, sper să fim pregătiți, doar cu muncă putem să ne atingem acest vis.

În cupele europene, obiectivul nostru e să ne calificăm în grupe. Normal, am dori tot în Ghencea să jucăm în cupele europene dacă ne calificăm în grupe”, a mai spus Darius Olaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed