Drama uriaşă a lui Eric! Mărturia care a şocat pe toată lumea. A fost la un pas de a-şi pierde viaţa

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 64 de goluri pentru Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu și Viitorul, Eric, a trecut printr-o dramă uriaşă. Mărturia brazilianului care a fost la un pas de a-şi pierde viaţa a şocat pe toată lumea.

Brazilianul Eric de Oliveira s-a externat din spital, dar a mărturisit că s-a speriat groaznic. Eric a dezvăluit prin ce momente a trecut în spital și clipa care l-a făcut să-și schimbe complet viaţa.

„Am o problemă, sângele se îngroașă foarte mult și destul de repede și s-a creat un cheag, care s-a oprit la o arteră către rinichi. Am făcut o arteriografie și am reușit să sparg acest cheag. Acum, cu tratament, nu mai am probleme de a reveni un nou cheag.

Din cauza asta nu mai joc fotbal. Am aflat foarte târziu, am cheltuit foarte mulți bani pentru tratamente care, majoritatea, au fost degeaba. Știam de această problemă, dar nu în totalitate și cred că, în această săptămână în care am fost la spital, m-am gândit și încep acum să am grijă de viața mea.

Alimentația e prima care trebuie schimbată, tot ce ține de mâncare, de băutură. Am stat în spital cu niște pacienți care au avut probleme și m-au făcut să mă gândesc că mai importantă decât viața mea este familia. Și atunci trebuie să am grijă de viața mea ca să fiu cu familia mea.

Da, a fost unul dintre cele mai grele momente. Chiar eram liniștit, nu eram disperat, dar pe zi ce trecea, parcă mă gândeam că o să fiu mai mult acolo și atunci am început să mă sperii”, a explicat Eric, anunţă Digisport.

Mărturia brazilianului stabilit în România a continuat. „Declinul meu a început când am plecat de la Viitorul, într-adevăr, mai ales că, după ce am fost la Voluntari, am început să nu mai am grijă de alimentație.

Am început să mănânc tot ce puteam, ce credeam eu că e bun pentru mine. De acum încolo o să vedeți un alt Eric. Am ajuns la 112 kg, iar acum am 100, dar obiectivul meu este să mă întorc la 85-84 kg fără să forțez, ca să pot să fac tot ce am iubit, cel puțin să mă joc cu copiii mei”, a mai spus Eric, conform sursei citate.

Coşmarul lui Eric a început acum câteva săptămâni. Aflat la Mediaș, fostului fotbalist de la Pandurii sau FC Voluntari i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență, cu elicopterul, la spitalul din Târgu Mureș, unde i s-a pus diagnosticul: blocaj renal. Fostul mijlocaș a suferit o intervenţie de angiografie, pentru că rinichii i-au fost afectați.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed