Alertă totală în Ghencea! Descinderi ale mascaților pe stadion. Dezvăluiri înainte de FCSB-Dinamo

Alertă totală în Ghencea! Mascații au descins pe stadion. Au apărut dezvăluiri înainte de FCSB-Dinamo.

După amenințările lansate de ultrașii de la Sud Steaua, nemulțumiți că FCSB are permisiunea de a disputa meciul cu Dinamo pe stadionul Ghencea, Jandarmeria Municipiului București a mobilizat mai multe efective, gata să acționeze în cazul unor manifestări violente.

Alertă totală în Ghencea

Astfel, în noaptea de marți spre miercuri, un echipaj de jandarmi și unul de polițiști se aflau deja în fața stadionului Steaua.

Sursa: Prosport.ro.

Meciul FCSB-Dinamo, din a doua etapă a Superligii, va avea loc sâmbătă, pe 22 iulie, de la ora 21:30.

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naționale, ar fi aprobat cererea formulată de Gigi Becali, referitoare la închirierea arenei Ghencea, dat fiind că Stadionul Național va fi indisponibil în acea perioadă.

Luni, 10 iulie, ultrașii de la CSA Steaua au protestat în fața stadionului din Ghencea, acolo unde au adus un sicriu și o cruce, cu „dedicație” pentru FCSB. Astfel, este de așteptat ca cei de la Sud Steaua să încerce să perturbe buna desfășurare a derby-ului FCSB-Dinamo.

Gigi Becali: „Ciolacu merită felicitări”

Pe de altă parte, Gigi Becali l-a lăudat pe Marcel Ciolacu, premierul României, cel care ar fi intervenit pentru acordarea permisiunii celor de la FCSB să evolueze în Ghencea, conform Prosport.

„Da? (n.r. – știați că FCSB va juca în Ghencea?) Acum aflu, de la voi! Ciolacu este de felicitat. Pentru că a avut bărbăție și a pus piciorul în prag. El merită felicitările! Mă așteptam că se va rezolva.

Pentru că a fost o anomalie ceea ce s-a întâmplat. Publicul Stelei este acolo, în Drumul Taberei, în Militari. Iar stadionul din Ghencea se va umple la fiecare meci”, a spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed