Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut! Ce a spus după reprimirea celor de la FCSB în Ghencea. Va fi mare scandal

Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a spus după reprimirea celor de la FCSB în Ghencea. Va fi mare scandal.

Fostul președinte al LPF a vorbit despre anunțul revenirii roș-albaștrilor în Ghencea, acolo unde, pe 22 iulie, se va disputa meciul FCSB-Dinamo, din etapa a doua a Superligii.

Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut

Asta după ce Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a dat un aviz favorabil solicitării făcute de Gigi Becali în acest sens. Dragomir consideră că decizia este una normală. Mai mult, acesta a spus și că alte formații ar trebui să aibă voie să evolueze pe arena Steaua.

În legătură cu posibilele acte de violență ce se anunță a fi comise de ultrașii de la CSA Steaua la derby-ul formației lui Elias Charalambous cu Dinamo, fostul șef al LPF a spus că nu ar trebui să existe astfel de evenimente reprobabile, potrivit ProSport.

„Înseamnă că mai există și minte la Guvernul ăsta, iar părerea mea este că e meritul prim-ministrului. Eu știu cine e Steaua. Steaua este echipa lui Becali, domn’e. Păi, doar eu am semnat actele. Ce Dumnezeu?!

Și știu toate manevrele, dacă vreți mai multe detalii, în 5-6 minute urc în avion, vin acasă. Deci întrebați-l pe Pușcaș, că el știe adevărul. Și cu Păunescu, și cu toți. El de-o parte, eu cu Mircea Sandu de cealaltă parte am semnat documentele. Restul e vrăjeală ce fac ăia, juriștii Stelei și mai știu eu cine…

(n.r. Vă așteptați la violențe?) Păi, domn’e, este lege: huliganii la pușcărie! De asta am făcut legea. Ce înseamnă asta? Adică faci un stadion din bani publici și nu ai voie să lași orice echipă… Poate să joace și Progresul Spartac acolo dacă plătește! Dacă sunt în țară, vin (n.r. la FCSB – Dinamo)”, a afirmat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed