Gigi Becali face anunțul momentului! Unde se va juca FCSB-Dinamo. Presiune pe premierul Marcel Ciolacu

Gigi Becali face anunțul momentului. Omul de afaceri pune presiune pe premierul Marcel Ciolacu.

FCSB – Dinamo se joacă în etapa 2, pe 22 iulie de la 21:30.

Gigi Becali face anunțul momentului! Unde se va juca FCSB-Dinamo

Gigi Becali vrea să joace derby-ul cu Dinamo în Ghencea. Clubul a trimis o solicitare în acest sens, dar deocamdată nu a primit niciun răspuns din partea administratorilor.

În cazul în care răspunsul va fi negativ, meciul se vaa juca cel mai probabil la Târgoviște, astaa în condițiile în care Arena Națională găzduiește un concert.

Gigi Becali recunoaște însă că așteaptă ajutorul lui Marcel Ciolacu, pentru ca echipa sa să poată juca pe stadionul din Ghencea.

„Eu nu știu la ora asta. Noi trebuie să așteptăm un răspuns. Știu că Ciolacu s-a impus, altceva… dacă se ține de cuvânt, acum să vedem.

Dacă rezolvă, îl sun. Dacă rezolvă, îl iau să stea lângă mine. În orice situație, nu au cum s-o țină așa! Curtea de Conturi e pe capul lor, n-au cum s-o scoată la capăt”, a spus Gigi Becali.

„Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, în exclusivitate pentru ProSport, în urmă cu câteva zile.

Nu este pentru prima dată când Becali primește o astfel de promisiune. FCSB a făcut mai multe solicitări pentru a juca în Ghencea, dar de fiecare dată răspunsul a fost negativ.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed