Cine pleacă de la FCSB. Mihai Stoica a dat cărțile pe față. Anunț despre Florinel Coman

Cine pleacă de la FCSB. Mihai Stoica a dat cărțile pe față. A apărut un anunț despre Florinel Coman.

Managerul general al roș-albaștrilor a vorbit despre actuala campanie de mercato de la FCSB. Mihai Stoica a spus că în această perioadă nu vor mai fi plecări de la echipa bucureșteană, deși unii jucători și-ar dori să plece la alte formații.

Mihai Stoica a dat cărțile pe față

Totuși, oficialul de la FCSB a admis că ar vrea că Florinel Coman și Darius Olaru să plece, însă despărțirea de cei doi jucători nu va avea loc în această vară.

„Nu cred că vom mai vinde în vara asta. Când mă sună un agent îi spun să-mi trimită e-mail pe fcsb.ro, nu vreau baliverne. Când sunt discuții, nu există nimic.

Toată lumea speră să plece, nu cred că ar fi cuiva căruia nu i-ar plăcea să plece Coman sau Olaru, pentru că au o clauză de reziliere pe placul lui Gigi. Dar nu cred că pleacă acum.

Am vândut și noi și Craiova pe niște bani la care nu se aștepta nimeni și sunt jucători plecați în campionate importante din Europa pe sume mai mici”, a afirmat Mihai Stoica, conform Orangesport.ro.

Mihai Stoica, despre contractul lui Andrea Compagno

Mai mult, Stoica a vorbit și despre clauza de reziliere a contractului lui Andrea Compagno, în valoare de 10 milioane de euro, potrivit GSP.ro. Managerul general de la FCSB s-a declarat nemulțumit de acordul încheiat de Gigi Becali și Adrian Mititelu în acest sens.

„Eu mărturisesc că am aflat după ce s-au semnat actele. Nu puteam fi de acord niciodată. Și nu înțeleg cum de a acceptat Andrea la acel moment.

El a fost surprins că mai e și acum valabilă clauza. Credea că e valabilă doar pentru anul trecut. Asta e situația”, a mai transmis Stoica, potrivit aceleiași surse.

Compagno plecase de la FCU Craiova la FCSB în vara lui 2022, contra sumei de 1.5 miloane de euro. Jucătorul a semnat un contract valabil timp de două stagiuni, cu posibilitatea de a fi prelungit unilateral cu încă doi ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed