Scandal uriaş la Rapid! Marius Şumudică s-a dezlănţuit în direct. I-a făcut praf pe şefii din Giuleşti

Scandal uriaş la Rapid! Marius Şumudică s-a dezlănţuit în direct. I-a făcut praf pe şefii din Giuleşti. Totul a venit după ce unul dintre acţionari, Victor Angelescu, a explicat de ce nu a venit antrenor Marius Şumudică.

Apoi, Marius Şumudică a contraatacat dur. I-a făcut praf pe Victor Angelescu şi pe preşedintele Daniel Niculae.

Marius Şumudică s-a dezlănţuit în direct

„Mi se pare un pic greu să îl punem, ținând cont că a criticat non-stop tot ce s-a întâmplat la Rapid. Cât timp critici și nu ești niciodată pe aceeași lungime de undă cu transferurile, cu echipa, cu oamenii din conducere, cu centenarul, zici 101 dalmațieni…

Mi se pare incredibil să te poți gândi că vei deveni antrenor. Tu vii, arunci cu pietre non-stop, apoi spui că poți face echipă cu oamenii ăștia? Mi se pare incredibil, sincer vă spun!

Trăim în epoca internetului, totul rămâne. Spui că nu vei lucra cu anumite persoane, că asta nu e Rapidul, că nu înțelegi nimic, apoi să fii în pole-position… mi se pare destul de greu de gândit. Poate sunt eu mai diferit”, a spus Victor Angelescu, în direct la Digisport.

Apoi, marius Şumudică a intervenit. „De fiecare dată când sunt atacat, nu rămân dator. Ăsta este caracterul meu. Am intrat datorită acestor atacuri. În primul rând, dânsul se contrazice. Nu pot folosi un termen dur, să zic că minte, dar acum o săptămână a ieșit public și a zis că «Marius Șumudică este una dintre opțiunile noastre». Astăzi vine și spune altceva.

În altă ordine de idei, am primit un telefon de la Daniel Niculae. Mi-a spus că mă va suna indiferent dacă voi fi antrenor sau nu. Recunosc, am spus că dacă mă întorc la Rapid vreau să lucrez cu alt președinte. Şi domnul Niculae, în momentul în care a revenit la Rapid, a spus că nu va reveni decât dacă va pleca domnul Burcă.

Tot ceea ce a declarat domnul Angelescu, spunând că sunt unul dintre cei mai buni antrenori din țară… deci performanța nu a primat niciodată la Rapid! A sunat a răzbunare pentru mine”, a precizat Șumudică, conform sursei citate.

„Domnul Niculae a asistat la multe meciuri în tribuna a doua când era Pancu antrenor, în Liga 2. Cred că băga bățul prin gard mai mult decât îl bag eu. I-am dat o șansă, dar domnul Niculae probabil s-a supărat, că la ultimul meci, când am pierdut Cupa cu Voluntari, m-am trezit că nu era în lot. Avea carafe de vin pe masă cu un alt jucător. În seara meciului era cu carafe de vin pe masă cu jucătorii”, a adăugat Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către finul Adrian Mutu. Farul nu mai are nicio şansă

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către...

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed