CFR Cluj se destramă după plecarea lui Dan Petrescu! Echipa din Gruia a mai pierdut o vedetă. A plecat din România

CFR Cluj se destramă după plecarea lui Dan Petrescu! Echipa din Gruia a mai pierdut o vedetă. A plecat din România. Este o mare lovitură pentru echipa ardeleană care îşi pierde un pion cheie.

După plecarea lui Dan Petrescu, CFR Cluj îşi pierde vedetele. Ultimul plecat este portarul Simone Scuffet.

CFR Cluj se destramă după plecarea lui Dan Petrescu!

Unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu, Simone Scuffet, pleacă de la CFR Cluj. Portarul în vârstă de 27 de ani va pleca din Gruia. Se va întoarce în țara sa natală, Italia, acolo unde va juca în Serie A.

Cagliari, nou-promovată în prima ligă din Italia și echipa pregătită de legendarul Claudio Ranieri, îl va transfera pe Scuffet pentru două milioane de euro. Portarul de la CFR Cluj va face vizita medicală și, dacă totul va fi în regulă, va semna cu echipa din Sardinia, conform playsport.ro.

Înainte de a semna cu CFR Cluj (iulie 2022), goalkeeper-ul italian a jucat în Cipru, la APOEL Nicosia, pentru care a strâns 24 de prezenţe. Simone Scuffet a mai evoluat în cariera sa pentru Udinese, echipă pentru care a bifat 49 de meciuri în Serie A şi Cupa Italiei, Spezia, Como sau Kasimpaşa. El a adunat selecţii în naţionalele de juniori (U17, U18, U19) şi de tineret (U21) ale Italiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed