Cristiano Bergodi face anunţul serii! Ce le-a transmis fanilor de la Rapid. Obiectiv clar al antrenorului italian

Cristiano Bergodi face anunţul serii! S-a aflat ce le-a transmis fanilor de la Rapid. Obiectiv clar al antrenorului italian la al treilea mandat al său la echipa din Giuleşti. Tehnicianul italian a semnat un contract pe doi ani.

Cristiano Bergodi s-a fotografiat cu un fular vișiniu și a acordat primele declarații publice în acest al treilea mandat de antrenor al Rapidului.

Cristiano Bergodi face anunţul serii!

„Mă simt bine, sunt bucuros că am revenit în Giulești, la această echipă minunată. Mă bucur că m-au luat în considerare, sper să reușesc lucruri bune. Sper că va fi un mandat bun, începe un campionat important. Vin după ce echipa a făcut cantonamentul cu alt antrenor. Vin cu entuziasm, cu suflet, cu motivație pentru a reuși lucruri bune.

Am amintiri frumoase de aici, am fost pe bancă la ultimul trofeu câștigat de echipă. Este un club extraordinar, cu suporteri minunați. Vreau să reușim performanțe adevărate. Nu am o baghetă magică, dar nu m-am speriat de nimic oriunde am fost. Sunt sigur că voi face o treabă bună. Am doar 4-5 zile să pregătesc meciul cu Sepsi. Voi obține performanțe bune cu băieții, sunt sigur”, a transmis Bergodi pentru RapidTV.

Bergodi a vorbit şi despre lotul pe care îl are la Rapid. „Mai e puțin până va începe campionatul și nu va fi ușor, dar sunt motivat. Lotul mi se pare bun, echipa crește de la an la an. Este un club glorios care poate reuși performanțe speciale. Lotul este valoros, trebuie să evaluez jucătorii apoi vom vedea ce se va întâmpla la primul meci. Am încredere în munca mea, cred că putem face treabă bună”, a spus antrenorul, conform sursei citate.

Italianul a vorbit şi despre obiectivul echipei, în noul sezon. „Obiectivul este clasarea pe locurile 1-3. În fiecare an Rapid trebuie să facă un pas mai sus. Este un club glorios, un brand, este normal să facă performanțe importante. Deci locul 1-3, plus un drum lung în Cupa României, care îți deschide calea spre cupele europene”, a mai spus tehnicianul care a transmis un mesaj pentru suporterii giuleșteni.

„Pe suporteri îi cunosc de mult timp, chiar dacă s-au schimbat generațiile. Am rugămintea ca ei să fie întotdeauna lângă echipă. Mă pot critica pe mine, dar nu pe băieți, pentru că echipa trebuie susținută întotdeauna, la bine și la rău. Sper să oferim un stil de joc plăcut”, a încheiat Bergodi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed