Gică Hagi a dat marea lovitură! A pus mâna pe o sumă uriaşă. Vedeta Farului, în Premier League

Gică Hagi a dat marea lovitură! A pus mâna pe o sumă uriaşă. Vedeta Farului, în Premier League. Sunt informaţii de ultimă oră despre unul dintre jucătorii care au explodat sezonul trecut în Superliga.

Farul lui Gică Hagi l-a vândut pe puştiul Adrian Mazilu în Premier League. Astfel, jucătorul ratează dubla din turul I preliminar Champions League, Farul-Sheriff.

Gică Hagi a dat marea lovitură!

Gică Hagi ‘a spart banca’. Campioana din Superliga l-a vândut pe Adrian Mazilu la Brighton, pentru patru milioane de euro, conform prosport.ro. Mutarea s-a făcut chiar înaintea debutului constănţenilor în Champions League.

Adrian Mazilu va juca la Brighton, în cel mai puternic campionat din Europa. pe lângă cele 4 milioane de euro în schimbul lui Adrian Mazilu, Hagi va încasa mai multe bonusuri, conform sursei citate.

Farul a păstrat și un procent dintr-un eventual transfer al jucătorului care a impresionat în Superliga. Adrian Mazilu spunea că își dorește un transfer în Premier League, pentru a se bate cu formații de top, precum Liverpool, Manchester City sau Arsenal.

„Nu am vorbit nimic. Chiar nu știu. Sincer, trebuie să vorbesc și cu familia și să aleg varianta cea mai bună. Eu îmi doresc să ajung în Premier League. Mi-am făcut treaba aici, m-au ajutat și colegii și asta s-a văzut. Academia produce foarte mulți jucători, sunt mereu acolo și ăsta este un lucru bun”, a spus, recent, Adrian Mazilu în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed