Adrian Mutu, făcut praf! O fostă legendă a Rapidului l-a contestat în direct: ‘Păi, cum facem!?’

Adrian Mutu, făcut praf! O fostă legendă a Rapidului l-a contestat în direct. Antrenorul a fost pus la zid.

Dănuț Lupu, fost mijlocaș cu notorietate de la Rapid, a criticat despărțirea dintre giuleșteni și Adrian Mutu. Lupu consideră că antrenorul a lăsat Rapid de izbeliște chiar înainte de debutul în noul sezon.

După plecarea lui Mutu, Rapid a semnat cu tehnicianul italian Cristiano Bergodi.

Adrian Mutu, făcut praf!

Dănuț Lupu nu l-a iertat pe fostul internațional, după ce acesta a ales să plece din Giulești.

„Tu, Mutu, nu erai rapidist? Nu te mai dai că vrei să iei campionatul, că vrei să faci, să dregi? Păi, cum facem? Rapid te-a ajutat, la un moment dat. Tu, când ai prins o oportunitate, i-ai lăsat și ai plecat.

Dacă Mutu s-a dus acolo, vorbește de cel puțin o lună de zile. Putea să facă asta de acum o lună. Eu nu cred că poți să pui un antrenor în două-trei zile.

Suporterii i-au cerut demisia, iar el s-a bătut cu pumnul în piept, că el e rapidist și rămâne la Rapid. Acum, nu mai ține cu Rapid? Fiecare ține de scaun și își vede doar interesul. Nu trebuia să pleci la prima bătaie de vânt”, a declarat Dănuț Lupu, potrivit PlaySport.

Cristiano Bergodi l-a înlocuit pe Mutu. Tehnicianul le-a mai antrenat pe CFR Cluj, Modena, Pescara, Brescia, Sassuolo, FCSB, Universitatea Craiova sau Sepsi OSK. Cu aceasta din urmă a reușit să obţină trei trofee în ultimele două sezoane: două Cupe ale României şi o Supercupă a României.

Dan Șucu, dezamăgit de decizia lui Mutu

Dan Șucu este profund dezamăgit de Adrian Mutu și modul în care acesta a ales să gestioneze lucrurile cu Rapid. 

“Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuţii în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă mărturisesc este că în urmă cu un an şi jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri.

Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel şi din postura de antrenor.

Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a ştiut să se impună ca un component valoros al unei echipe, şi nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulţumesc, Adrian! Multă baftă în continuare!”, a reacţionat acţionarul majoritar al FC Rapid, Dan Şucu, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului.

Mutu a mulțumit Rapidului pentru colaborare

Dupa ce și-a luat la revedere, Mutu a făcut o postare pe Facebook.

„Se încheie o etapă de care sunt mândru şi care m-a făcut mai bun şi pe plan profesional şi pe plan personal. Ca şi în cariera de jucător, în cariera de antrenor accept noi provocări şi oportunitatea care mi se oferă cred că mă vă ajuta pe viitor.

Vreau să le mulţumesc tuturor jucătorilor pe care i -am pregătit în aceasta perioada, să le mulţumesc şi suporterilor, care ne-au susţinut şi ne-au împins mereu din spate şi sunt sigur că asta or să facă şi în continuare, să mulţumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată ,pentru oportunitatea data şi pentru sprijin şi vreau să le transmit mult succes în continuare în îndeplinirea obiectivelor. Mulţumesc Rapid ! #hairapid”, a scris Mutu pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed