Ilie Năstase s-a dezlănţuit în direct! Mesaj clar pentru Gigi Becali. Se implică masiv în scandalul momentului

Ilie Năstase s-a dezlănţuit în direct! Mesaj clar pentru Gigi Becali. Se implică masiv în scandalul momentului. Fostul mare jucător s-a enervat din cauza faptului că FCSB nu este lăsată pe Ghencea.

Ilie Năstase a vorbit despre scandalul dintre echipa Armatei şi Gigi Becali. Nu i se pare normal ca vicecampioana să nu fie lăsată să joace pe Ghencea.

Ilie Năstase s-a dezlănţuit în direct!

Gigi Becali speră ca Derby de România, FCSB-Dinamo, din etapa a doua a Superligii, să se joace în Ghencea. Primul lider din istoria tenisului masculin este alături de FCSB. Ghecncea este administrată de statul român, iar banii primiți de Ministerul Apărării Naționale în urma acestei eventuale închirieri ar reprezenta un plus pentru bugetul acestei instituții.

De asemenea, Ilie Năstase a spus că i se pare nefiresc ca, în condițiile în care în București există în prezent mai multe stadioane de fotbal moderne, acest meci dintre FCSB și Dinamo să se dispute într-un oraș din provincie, conform prosport.ro. Varianta de rezervă a celor de la FCSB este arena din Târgoviște.

„Nu știu ce e în țara asta, e o nebunie, până acum nu am avut stadioane, da? Acum avem stadioane și nu prea avem echipe. Păi unde să se joace? Dacă Gigi Becali plătește niște bani, sunt niște bani, suntem nebuni? Nu sunt făcute pentru fotbal? Pentru ce? Să se uite la ele? Eu mă duc oriunde se joacă, sunt stelist de mic, și la Târgoviște, că e aproape. Dar de ce, când sunt 5 stadioane (n.r. în București), să mergem la Târgoviște? Nu e păcat să dăm banii pe benzină?”, a spus Ilie Năstase, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed