Gică Hagi îşi pierde vedeta! Lovitură pentru cei de la Farul. Totul a devenit public înaintea meciului

Gică Hagi îşi pierde vedeta! O lovitură dură se întrevede pentru cei de la Farul. Totul a devenit public înaintea meciului.

Denis Alibec (32 de ani) a spus că, deși a primit câteva oferte în această vară, încă nu are de gând să plece de la Farul.

Gică Hagi îşi pierde vedeta

Totuși, atacantul nu exclude varianta ca în viitor să părăsească formația „marinarilor”.

„Au venit oferte de transfer, dar am avut o discuţie cu domnul Hagi şi vom vedea pe parcurs ce va fi. Eu mă concentrez pe ce am de făcut aici, la Farul.

Mi-am dorit să vin aici, cred că s-a văzut asta în determinarea pe care am avut-o sezonul trecut. Deocamdată nu m-am gândit la plecare, vom vedea ce va fi. Sper să fac alegerea potrivită”, a spus Alibec în cadrul conferinței de presă de dinainte de partida cu Sepsi.

Meciul Farul-Sepsi, din Supercupa României, se joacă astăzi, de la ora 20:00, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. Despre echipa adversă, atacantul de la Farul a spus că este o formație „foarte bună”, care reușește să-i pună în dificultate pe constănțeni.

„Sepsi este o echipă foarte bună, a arătat asta şi în campionat. Noi am avut meciuri grele cu Sepsi. Cine va fi mai în formă va câştiga. Vrem să câştigăm Supercupa pentru noi, pentru Constanţa şi pentru a ne da încredere înaintea meciului din Champions League.

Pentru noi urmează nişte luni grele, pentru că vom juca pe două fronturi, campionat şi cupe europene, dar cred că ne vom descurca”, a mai spus Denis Alibec.

Alibec este cotat, în momentul de față, la 1 milion de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta a semnat cu Farul Constanța pe data de 14 iulie 2022 și mai are contract cu formația lui Gică Hagi până pe 30 iunie 2025.

De-a lungul carierei, atacantul a mai jucat pentru: FCSB, Farul, Inter, KV Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB (a doua oară) Kayserispor, CFR Cluj, Atromitos și, în prezent, el se află din nou în lotul „marinarilor” de la Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed