Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri după ce a fost dat afară de la Craiova. Ce obiective are cu noua echipă

Laurenţiu Reghecampf nu s-a mai abţinut! Antrenorul a făcut pentru prima dată dezvăluiri după ce a fost dat afară de la Craiova. Mai mult, Reghe a vorbit şi despre obiectivele pe care le are cu noua echipă.

Fostul antrenor al lui CSU Craiova a fost prezentat oficial la Neftci Baku, echipa pe care vrea să o ducă în grupele Conference League. Antrenorul român a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Laurențiu Reghecampf le-a spus azerilor că a decis să plece pentru că erau șanse mici să îndeplinească obiectivul propus de conducere pentru următorul sezon, câștigarea campionatului.

”M-am întors în România şi am antrenat Universitatea Craiova. Am avut ca obiectiv să calific echipa în Conference League, în primul an de contract.

În al doilea, am avut ca obiectiv titlul. După o conversaţie cu patronul, am decis să-mi închei contractul, pentru că nu vedeam niciun viitor şi niciun sprijin pentru a câştiga titlul în sezonul care urmează să înceapă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferinţa de prezentare a azerilor.

Mai mult, Reghecampf şi-a stabilit un obiectiv ambiţios la noua echipă. Vrea să îi ducă pe cei de la Neftci Baku în grupele Conference League şi să câştige campionatul. ”Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă venirea mea aici. Vom începe pregătirile. Sper ca toţi din staff să ducă echipa la nivelul dorit.

Este o lupta mare, vrem să calificam echipa în Conference League, şi în acelaşi timp vrem să ne luptăm pentru campionat. Ştim că nu va fi uşor”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Neftci Baku va începe în preliminariile Conference League în turul doi preliminar, unde o va întâlni pe Aris Limassol. Noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf a încheiat pe locul doi ultima ediție a primei ligi din Azerbaidjan, la 19 puncte în spatele campioanei Qarabag.

Conform prosport.ro, Laurențiu Reghecampf va încasa un salariu anual de 480.000 de euro pe sezon la Neftchi Baku. Antrenorul va primi un bonus consistent dacă califică echipa în grupele Conference League.

„Niciodată nu vorbesc despre contractul meu. Cred că mă priveşte doar pe mine şi clubul. Nu mă veţi auzi vorbind despre bani. Contractul este confidenţial”, a mai spus Reghe.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed