Procesul lui Mario Iorgulescu a fost amânat. Motivul este uluitor. Avocatul și-a amintit că nu își poate reprezenta clientul

La Tribunalul București a avut loc în această dimineață un nou termen în procesul în care Mario Iorgulescu e judecat pentru omor. Nimeni nu s-a așteptat însă la ceea ce s-a întâmplat. Avocatul lui Mario Iorgulescu, Oleg Burlacu, și-a amintit că nu își poate reprezenta clientul pentru că a fost numit temporar în funcția de viceprimar la Sectorul 5 și le-a cerut judecătorilor câteva ore. De la 8.30 la 14.00.

Potrivit site-ului primăriei Sectorului 5, decizia Consiliului Local a fost luată însă pe 14 iunie, cu doar o zi înainte de termenul anterior în procesul lui Mario Iorgulescu. În aceeași zi Oleg Burlacu semna însă contractul de apărător cu Gino Iorgulescu.

La termenul din 15 iunie avocatul a cerut o amânare pentru că avea nevoie de timp să studieze dosarul. Nu a menționat însă faptul că fusese numit în funcția de viceprimar.

Noul apărător al lui Mario Iorgulescu este Dan Lupașcu, fost judecător și președinte al Tribunalului București și al Curții de Apel București, dar și secretar general CSM, scrie Libertatea.

Italienii nu vor să-l extrădeze pe Iorgulescu

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a omorât un bărbat, fiind beat și drogat la volan. Bărbatul decedat avea doi copii. În momentul accidentului Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

Mai mult, tânărul a fost condamnat la trei ani cu executare și într-un alt dosar pentru complicitate la lipsire de libertate.

La două săptămâni de la accidentul mortal, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie la o clinică în Italia.

Judecătorii italieni refuză să-l extrădeze, motivul invocat fiind acela că tânărul are un handicap grav (afecțiuni cerebrale). Astfel, Curtea de Apel din Milano a refuzat cererea de extrădare a lui Mario Iorgulescu spunând că acesta nu se poate prezenta în fața magistraților.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Doamne fereste, cata spaga au luat procurorii si judecatorii romani, sper doar ca Dumnezeu sa il pedepseasca cum stie mai bine sa sa mai auzim de el la stiri. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed