Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Gică Popescu i-a transmis un mesaj uluitor şefului de la FCSB. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Gică Popescu i-a transmis un mesaj uluitor şefului de la FCSB. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Preşedintele celor de la Farul i-a dat o replică usturătoare latifundiarului din Pipera.

Gică Popescu spune că Gigi Becali nu ar avea bani să îi cumpere pe Andrei Borza și Adrian Mazilu. Aceştia sunt vedetele de export ale lui Gică Hagi.

Umilinţă totală pentru Gigi Becali!

Gigi Becali a anunțat că cei doi jucători sunt pe placul lui, în special Andrei Borza. Totuşi, latifundiarul din Pipera nu este interesat deocamdată să facă oferte către Farul. Gică Popescu, președintele Farului, a vorbit despre posibilitatea ca Andrei Borza și Adrian Mazilu să ajungă la FCSB. Crede că varianta este imposibilă, ca urmare a costurilor celor doi.

”Borza și Mazilu, la FCSB? Ei sunt doi fotbaliști foarte buni, care au demonstrat că au o anumită valoare. Prețurile lor au crescut și au ajuns la un nivel. Mi-aș dori ca FCSB și Gigi Becali să poată cumpăra fotbaliști de la Farul, cum mi-aș dori ca și CFR Cluj să poată face asta.

Problema este că jucătorii tineri, cu potențial foarte mare, au prețuri ridicate și nu cred că la această oră există vreo echipă din România capabilă să suporte astfel de sume”, a spus Gică Popescu, conform prosport.ro.

Gigi Becali a declarat recent că ar fi interesat de Andrei Borza, însă nu ar plăti mai mult de un milion de euro pentru fundașul stânga. Patronul FCSB-ului nu ar face o investiție mai mare pentru că nu este sigur că Andrei Borza ar putea juca titular în locul lui Risto Radunovic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed