Lovitură totală pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera îşi pierde vedeta. Anunţ de ultimă oră din Serie A

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera îşi pierde vedeta. Anunţ de ultimă oră din Serie A, italienii intră în război cu patronul FCSB-ului.

Vlad Chiricheș (33 ani), fundașul urmărit insistent de către Gigi Becali, a încheiat socotelile cu Cremonese. După un singur an petrecut în Serie A, formația italiană a retrogradat în liga a doua.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Vlad Chiricheș a hotărât să rezilieze contractul cu Cremonese, veste bună pentru Gigi Becali. Patronul FCSB-ului îl doreşte cu insistență pe fundașul central, însă acesta pare să nu dea semne cum că ar dori colaborarea cu roș-albaștrii.

Formația lui Claudio Ranieri ar avea și ei ceva de spus, fiind gata să îi ofere o oportunitate lui Vlad Chricheș. Cagliari este proaspăt promovată în prima ligă și îl dorește pe fundașul român, fiind liber de contract.

Patronul FCSB-ului a vorbit despre transferul fundașului

Gigi Becali nu se răzgândește în ceea ce îl privește pe Vlad Chiricheș. Latifundiarul din Pipera este hotărât și așteaptă, înca, un semn de la jucător. „Îl aștept cât vrea! E principala opțiune, e cel mai bun dintre toți”, a spus Becali, zilele trecute.

Vlad Chiricheș este piesa lipsă din „puzzle-ul” FCSB-ului în momentul de față, crede Gigi Becali. A băgat mâna adânc în buzunar pentru a-l repatria pe fotbalist în această vară.

„Mai multe știți voi decât eu. Pe mine mă interesează roadele. Vedem roadele dacă sporesc, întocmai ca la oi. Mai avem nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice. Cercetăm, vedem, căutăm un fundaș central. E, bine. Nu, la revedere! Nu mai luăm orice jucător, la duzină, claie peste grămadă. Mai ales că ei sunt mulțumiți de Dawa în cantonament.

Chiricheș trebuie să dea un răspuns. Îl mai aștept cât vrea. E principala opțiune, că e cel mai bun dintre toți. Acum, e vorba de bani. Eu i-am făcut o ofertă lui, ei i-au făcut o contraofertă prin impresari.

Impresarul a făcut altele, că ‘domne, că Gigi, ai luat pe el 10 milioane’. Lasă, mă, pui ce am luat. Și eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r. Pandurii Tg. Jiu). Eu, și cu 10 milioane, și fără, tot aia. Dar el, la revedere, dacă nu-l luam eu. Cine îl vindea cu 10 milioane? N-a vrut să dea Nicu Badea pe el 500.000.

Chiricheș e un om extraordinar, el nu zice nu. Am vorbit, am înțeles că ar vrea să revină în România, mai mult pentru familie, pentru copii. A făcut milioane, că e băiat strângăreț, are capul pe umeri. A făcut 15-20 de milioane, că strânge banii.

Omul vrea să se retragă cu familia, să le dea educație ortodoxă copiilor. Așa am înțeles”, a declarat Gigi Becali, marți, la Palat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed