Lecţie predată de Mircea Lucescu! Echipa românului i-a făcut praf pe cei de la Dinamo. Nu au avut nicio şansă

Lecție predată de Mircea Lucescu! Echipa românului i-a făcut praf pe cei de la Dinamo. Nu au avut nicio șansă. Trupa lui Ovidiu Burcă a fost bătută la scor de fosta campioană a Ucrainei, Dinamo Kiev.

Dinamo a fost umilită în cantonament, în amicalul cu Dinamo Kiev. Partida s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru ucraineni, iar Mircea Lucescu nu i-a dat nicio şansă lui Ovidiu Burcă. 

Lecţie predată de Mircea Lucescu!

Ucrainenii au fost într-o forma excelentă, lucru care nu se poate spune și despre românii lui Ovidiu Burcă. Roș-albii stau foarte slab la capitolul apărare și se pare că echipa supraviețuiește doar din realizările ofensive.

Eșecul umilitor al dinamoviștilor dă de înțeles că echipa are mare nevoie de întăriri. Momentan, Dinamo are interdicţie la transferuri. Dacă în celelalte două amicale cu Slaven Belupo și Zalaegerszeg, scoruri 1-0, respectiv 0-1, Dinamo a fost mai încrezătoare, de această dată, „câinii” au fost învinşi la scor.

Locația s-a schimbat de 3 ori pe parcursul cantonamentului. Amicalul a fost anunțat la Sankt Veit and Der Glan, după cateva zile la Klagenfurt, până la urmă disputându-se la Volkermarkt. Și ora a fost modificată, meciul fiind programat inițial la ora 17:00, apoi la 18:00, într-un final fluierul de start auzindu-se la ora 18:15.

Dinamo a mai susținut un amical cu Dinamo Kiev, în martie 2021. Partida s-a disputat în capitala Ucrainei, cu scopul de a se strânge bani în vederea obținerii licenței de către roș-albi. S-a strâns suma de 300.000 de euro, bani necesari clubului pentru obținerea licenței.

Bani a marcat singurul gol al băieţilor lui Burcă, în minutul 40. Voloshyn, în minutul 10 şi Tsarenko, în minutul 18 au făcut 2-0 pentru ucraineni. Aceştia au mai marcat de două ori şi Benito şi Kabaiev.

Echipa de start Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Bena, Grigore, Amzar – N. Rosu, Iglesias, Bani – Ghezali, Abdallah
Echipa de start Dinamo Kiev: Morgun – Dubinchuk, Bol, Popov, Karavaev – Andriyevsckiy, Shaparenko, Tsarenko – Lednev, Voloshyn, Gorbach

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed