CFR Cluj surprinde pe toată lumea! Ce se întâmplă după plecarea lui Dan Petrescu. Achiziţii de play-out în Gruia

CFR Cluj surprinde pe toată lumea! S-a aflat ce se întâmplă după plecarea lui Dan Petrescu. Achiziţii de play-out în Gruia. Formaţia din Gruia încearcă să-şi refacă echipa. Mai multe vedete urmează să fie vândute.

CFR Cluj vrea să revină în lupta pentru titlu cu transferuri low-cost. După plecarea lui Dan Petrescu, Andrea Mandorlini trebuie să refacă echipa.

CFR Cluj surprinde pe toată lumea!

Clujenii au un magnetism pentru piața italiană și au forțat maxim perioada de mercato. După ce a semnat cu Matija Boben, de la Ternana, echipă din Serie B, Arlind Ajeti, de la Pordenone, grupare de Serie C, și Vasile Mogoș, de la Crotone, de asemenea echipă din liga a treia, CFR Cluj nu se oprește aici.

Formația negociază acum un potențial contract cu Mino Chirico (31 ani), mijlocaș lateral la Crotone, potrivit Padova Sport.

Socotelile cu italienii nu se opresc

CFR cheltuie pe bandă rulantă în această perioadă de transferuri, însă primește sume semnificative, pe de altă parte, din vânzări.

Daniel Bîrligea este pe cale să plece la Parma, echipă italiană din Seria B, contra sumei de 7 milioane de euro. Simone Scuffet este dorit tot de italieni, mai precis, de Empoli și Spenzia, iar Nana Boateng poate ajunge sub comanda lui Dan Petrescu în Coreea de Sud, la Jeonbuk.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed