CFR Cluj vinde tot după plecarea lui Dan Petrescu! Ofertă colosală pentru o vedetă din Gruia. Este dorit de o echipă din Italia

CFR Cluj vinde tot după plecarea lui Dan Petrescu! Ofertă colosală pentru o vedetă din Gruia. Este dorit de o echipă din Italia.

Patronul ardelenilor, Ioan Varga, a dezvăluit ca există o ofertă pentru unul dintre jucătorii echipei. acesta ar vrea să-l dea cu împrumut pentru suma de un milion de euro, iar la finalul sezonului următor să primească și restul de 6 milioane pentru transfer definitiv.

Este dorit de o echipă din Italia

Este vorba despre atacantul Daniel Birligea, acesta ar putea merge la Parma pentru 7 milioane de euro.
Cristi Balaj a avut o intervenție telefonică, în cadrul căreia a confirmat atât interesul pentru Birligea, cât și suma menționată mai sus, care l-ar face pe fotbalist cel mai scump transfer din istoria CFR-ului.

„99,99% discuția ne ajută. Dar atunci când vorbim de transferuri, prefer să vorbesc doar după ce prezentăm oficial pe site mutarea. Altfel mi-e greu să discut. Pot doar să confirm că discuția s-a purtat la acest nivel și cu aceste sume.

Se discută, noi am lansat o sumă, din punctul nostru de vedere corectă, și atât timp cât există discuții în continuare înseamnă că există și interes. Birligea ne-a ajutat foarte mult, în multe partide a fost cel mai bun de pe teren”, a spus președintele clujenilor, la Digi Sport.

CFR Cluj vrea 3 milioane la împrumut și celelalte 4 la transferul definitiv. În cazul în care Parma acceptă această variantă, mutarea are șanse mari să se facă. Daniel Birligea poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de CFR Cluj!

Cel mai scump transfer îi aparține lui Alvaro Pereira, care pleca în 2010 la Porto, pentru 6,5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed