Se întoarce Mircea Lucescu în România? Anunţul momentului despre antrenorul român. Ce oferte are tehnicianul lui Dinamo Kiev

Se întoarce Mircea Lucescu în România? Anunţul momentului despre antrenorul român. S-a aflat ce oferte are tehnicianul lui Dinamo Kiev. Victor Becali îl trimite înapoi la turci. Spune că nicio echipă din Superliga nu îi poate satisface dorinţele.

Mircea Lucescu nici nu se gândește să se retragă de pe banca tehnică. Victor Becali respinge cu înverșunare ideea de a-l mai vedea pe Lucescu antrenând la o echipă din România.

Se întoarce Mircea Lucescu în România?

Mircea Lucescu a ridicat ștacheta în lumea tehnicienilor. Victor Becali îi sugerează lui Lucescu reîntoarcerea pe meleagurile turcești și transmite foarte clar un mesaj către patronii din Superligă.

„De când a plecat din Turcia, Mircea Lucescu tot este dorit de Fenerbahce. Sigur, este un antrenor cu nume. Dacă el stă acolo la Dinamo Kiev printre bombardamente (n.n. referitor la dorința de a mai antrena), eu zic că în Turcia ar fi mai liniștit. La numele lui, orice club care este interesat de serviciile lui poate fi o opțiune. El știe cel mai bine”, a spus Victor Becali, pentru ProSport.

Impresarul FIFA îl ridică în slăvi pe Mircea Lucescu și consideră că, din punct de vedere financiar, finanțatorii din Superligă nu și-l permit.

„Nu cred! Exclus (n.n. să revină Mircea Lucescu în România). Pe lista cluburilor din România pot fi mulți antrenori, dar trebuie să îți permiți să-i iei. Doar dacă ar fi venit așa, pe o sumă simbolică.

Lucescu este un antrenor care a avut contracte. A fost la echipe bune, a avut contracte mari. Nu cred că își permite vreo echipă din România să-l aibă pe Mircea Lucescu. Nici pe Răzvan Lucescu nu și-l permit”, a mai afirmat Victor Becali, pentru ProSport.

Corvinul îl provoacă pe Lucescu la un amical

Hunedoara vrea să organizeze un amical spectaculos și speră să îl atragă pe tehnicianul lui Dinamo Kiev.

„Într-adevăr, există o discuție pentru un amical cu Dinamo Kiev. Cert este că nu-l putem organiza însă acum în iulie, pentru că domnul Lucescu este plecat cu echipa în cantonament. Dar nu renunțăm la idee! Prin urmare, cu ajutorul lui Ioan Andone, membru în Consiliul de Administrație, ne dorim cu Mircea Lucescu și echipa Dinamo Kiev să vină pentru un amical la Hunedoara în luna septembrie, atunci când se întrerup campionatele și este pauza pentru meciurile echipelor naționale.

Înțeleg că se vor întrerupe atunci și meciurile din Liga 2. Ce șanse sunt să realizăm acest meci? Păi, sunt 50% (n.n. râde). Mai rămâne să-și dorească și domnul Lucescu și eu zic că va fi de acord. Eu cred că suporterii Corvinului vor avea parte de acest meci, pe care ni-l dorim foarte mult”, a afirmat primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed