Comandantul clubului CSA Steaua se recunoaște învins în războiul cu Gigi Becali: ‘Nu am ce face’

Comandantul clubului CSA Steaua se recunoaște învins în războiul cu Gigi Becali. Ștefan Bichir a avut un mesaj care nu va fi pe placul fanilor echipei Armatei.

Acesta a recunoscut că nu va mai putea să refuze accesul echipei lui Becali pe arena din Ghencea.

Comandantul de la CSA Steaua se recunoaște învins

Lucrurile par că s-au schimbat radical. Semnalele indirecte arată că FCSB ar putea reveni în Ghencea. Premierul Marcel Ciolacu pare că s-a implicat în scandal.

Comandantul celor de la CSA Steaua recunoaște că nu va mai putea să refuze cererile făcute de echipa omului de afaceri. Astfel, FCSB se va întoarce în Ghencea. Primul meci ar putea să fie derby-ul cu Dinamo, de pe 22 iulie.

„Nu îmi convine, dar nu prea mai am ce să fac și nici nu am de gând să fac închisoare pentru că nu respect legea. Se pare că va trebui să renunțăm”, le-a transmis Ștefan Bichir suporterilor, potrivit GSP.ro.

Meciul dintre FCSB și Dinamo nu se poate juca pe Arena Națională pentru că acolo sunt programate concerte. „Arcul de Triumf’ este prea mic și nu se poate folosi sistemul VAR.

„Mi-e teamă de anumite incidente care ar apărea la un meci al celor de la FCSB în Ghencea. Știm că există o antipatie între suporterii Stelei și suporterii FCSB.

Auzisem și eu niște lucruri, v-am zis că FCSB va ajunge să joace în Ghencea în această toamnă. O să se joace până la urmă și va trece și problema asta. Prima oară e mai greu. Așa a fost și la Craiova, cu echipa lui Mititelu, iar acum joacă ambele fără probleme”, a declarat Gabi Balint, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed