Avertisment dur pentru Gigi Becali! Un fost internaţional a spus clar. Greşeala pe care o comite latifundiarul din Pipera

Avertisment dur pentru Gigi Becali! Un fost internaţional a spus clar care este greşeala pe care o comite latifundiarul din Pipera.

Alexandru Băluță a ales să semneze cu cei de la FCSB, el plecând de la Akademia Puskas.

Avertisment dur pentru Gigi Becali

Ionel Ganea a vorbit despre acest transfer, fostul fotbalist spunând că Băluță are „calități”, însă testul suprem al jucătorului va fi acela de a-i intra în grații lui Gigi Becali, patronul echipei.

„Sună bine transferul dar să vedem ce zice Gigi. Știe toată lumea cum e la FCSB, trebuie să-l convingi în primul rând pe Becali. Băluță e un fotbalist cu calități, cadrează bine șuturile pe spațiul porții, are sclipiri în fața fundașilor adverși.

Dar, cum se spune pe la FCSB, ‘e grele’. L-am văzut pe Băluță cum juca la Craiova, acum e cu totul și cu totul altceva la FCSB. Nu pot să zic deocamdată dacă FCSB are șanse la titlu”, a spus Ionel Ganea, conform Sport.ro

În sezonul anterior, Băluță a jucat în 27 de meciuri pentru Akademia Puskas. El a marcat două goluri și a dat șase pase decisive.

Alex Băluță, laude la adresa lui Gigi Becali

Mijlocașul vicecampioanei a purtat o discuție cu Gigi Becali, ulterior Alexandru Băluță afirmând că finanțatorul roș-albaștrilor i se pare un om „bun și sufletist”.

„Am discutat foarte puțin (n.r – cu Gigi Becali). Nu îmi place să vorbesc direct cu patronii în general. Pentru mine cel mai important a fost să se rezolve, să ajungem la o variantă ca eu să mă decid. Cred că e un om bun, sufletist, care dă tot pentru echipă și a ajutat foarte mult echipa în toți anii”, a mai transmis Băluță, conform aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed