Dezvăluirea momentului despre vedeta celor de la FSCB! Oferta uriaşă refuzată de Gigi Becali: Nimeni nu se aştepta la asta

Dezvăluirea momentului despre vedeta celor de la FSCB! Oferta uriaşă refuzată de Gigi Becali. Nimeni nu se aștepta la asta. Patronul cere o avere in schimb.

Gigi Becali a refuzat să îl vândă pe Ștefan Târnovanu pe suma de 3 milioane de euro, deși portarul era cotat la 2 milioane.

Dezvăluirea momentului despre vedeta celor de la FSCB!

Gigi Becali a cerut o sumă fabuloasă pentru portarul său.

„Am primit o ofertă de trei milioane de euro. Mi-a zis Giovanni `vrei 3 milioane pe Târnovanu?`. `Bă, nu!`. Am zis că vreau 10 milioane. Oamenii ca să ştie ridicolul lor. Nici măcar un simplu lucru nu ştii. Omul când face o afacere cere cinci lei. Poate cere doi sau şapte. Dar să-l cerţi pe om că de ce cere 10? Atât vreau eu pe marfa mea.

Giovanni a zis `băi, Gigi, cum să dea 10 milioane?`. Am zis `Băi, Giovanni, nu e obligatoriu să dea, dar eu atât vreau`. Eu zic că Târnovanu face 30-40 de milioane şi eu vreau numai 10. Are 2 metri şi zici că e Dan Grecu.

Face şpagat şi le întinde la 180 de grade. Păi nu ai văzut? Zici că e maimuţă, pisică. E mai bun decât Lobonţ. Aşa e, la 2 metri să ai mobilitatea asta. Eu de ce să nu vreau 10? E posibil să-l dau fără bani”, a spus Becali.

Ilie Dumitrescu a dezbătut acest subiect controversat. Nu îi înțelege gândirea lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului vrea 10 milioane de euro în schimbul lui Târnovanu.

Portarul celor de la FCSB a fost desemnat cel mai bun jucător din grupele EURO U21. Deși a atras atenția multor echipe de afară, ofertele au încetat să vină din cauza pretențiilor patronului.

Fostul internaționalul a declarat pentru Digi Sport că o eventuală plecare de la FCSB ar fi ceea ce Ştefan Târnovanu ar avea nevoie.

„În momentul în care patronul echipei a cerut zece milioane, lucrurile s-au blocat. E foarte greu să se achite zece milioane pentru Târnovanu. El ar merita, dar trebuie să luam în considerare că marketul nostru nu a ajuns la maturitate, chiar dacă au mai fost câteva excepții.

Ar trebui ca mai mulți jucători să se impună la un anumit nivel prin Anglia, Germania, Italia, ca să poți să ceri anumite sume. Nu vreau să dau exemple în care anumiți jucători au avut oferte. Aș începe cu Coman, a fost ofertă de nouă milioane.

Chiar vorbeam cu Victor Becali. Spunea că sunt momente. Coman, nouă milioane, venea de la un turneu final, a mai fost Denis Alibec, undeva la 6 milioane de la Marseille. S-au cerut 10 milioane, nu s-a putut. Nici Coman și nici Alibec nu s-au transferat.

Acum poate era un moment favorabil pentru Târnovanu. Nu știu pe ce sumă, dar trebuie să te gândești puțin și la jucător. 5 milioane pentru un portar nu este o sumă mică. Poate sunt trei milioane, poate cinci, poate patru, dar trebuie să te gândești și la viitorul jucătorului.

La modul la care reacționează Gigi, la un moment dat.. Vlad era portarul titular. A făcut două sau trei greșeli și a fost trecut pe bancă. Asta se poate întâmpla în viața unui portar”, a spus Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed