Umilinţă totală pentru Dan Şucu! Gigi Becali l-a făcut praf în direct. Ce a putut spune despre patronul celor de la Rapid

Umilinţă totală pentru Dan Şucu! Gigi Becali l-a făcut praf în direct. S-a aflat ce a putut spune despre patronul celor de la Rapid. Politica celor din Giuleşti nu este deloc pe placul latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali continuă războiul de la distanţă cu cei de la Rapid. Nu ratează, la nicio ieşire publică, să râdă de Dan Şucu.

Umilinţă totală pentru Dan Şucu!

Deşi spune că îl apreciază pe Dan Şucu, Gigi Becali îi ironizează din nou pe rapidiști în contextul transferurilor făcute de către echipa lui Adrian Mutu în această vară.

Gigi Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu, în noul sezon din Superliga. Patronul lui FCSB le ia în considerare doar pe CSU Craiova și Farul Constanța. Becali spune că Rapid a transferat doar jucători liberi de contract. Totuşi, şi vicecampioana a adus mai multe vedete din postura de jucători liberi de contract.

FCSB i-a transferat pe Damjan Djokovic și Alexandru Băluță, din postura de jucători liberi de contract. Mai mult, și Vlad Chiricheș ar putea ajunge, și el, la fosta echipă, după ce își va rezilia contractul cu Cremonese.

„Eu cred că anul ăsta Craiova (n.r. e principala contracandidată la titlu). Are un nucleu de jucători valoroși. Dar având în vedere că e Hagi acolo, ne batem cu Craiova și cu Hagi, nu cu Farul.

(n.r. întrebat dacă îi e frică de Rapid) De Rapid ce să îmi fie… Au făcut achiziții, nu investiții. Așa fac eu achiziții o sută, jucători liberi toți, îi aduc la mine”, a spus Gigi Becali.

Transferurile făcute de către Rapid în această vară

Veniri: Borja Valle (Cartagena) – gratis, Christopher Braun (CFR Cluj) – 250.000 de euro, Iulian Cristea (FCSB) – gratis, Răzvan Oaidă (FCSB) – gratis, Omar El Sawy (FK Csikszereda) – 400.000 de euro (cu tot cu bonusuri), Cătălin Cîrjan (împrumutat de la Arsenal)

Plecări: Antonio Sefer (Hapoel Beer Sheva) – 300.000 de euro, Claudiu Belu, Hervin Ongenda, Younes Bnou Marzouk, Damien Dussaut, Ljuban Crepulja, Kevin Luckassen (contracte reziliate)

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed