Surpriza momentului în Superliga! Favoritul lui Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj. Este oficial

Surpriza momentului în Superliga! Favoritul lui Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj.

Formația din Gruia a încheiat cel de-al 5-lea transfer al verii. Este vorba despre Vasile Mogoș (30 de ani), care a plecat de la Crotone și a semnat un contract valabil timp de trei sezoane cu cei de la CFR Cluj.

Surpriza momentului în Superliga

Cota de piață a jucătorului este de 350.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Fundașul dreapta a trecut cu succes de vizita medicală, iar un anunț oficial din partea clujenilor ar urma să fie făcut în cursul zilei de marți, 4 iulie, conform Fanatik.

Vasile Mogoș are trei selecții la echipa națională a României. Formațiile la care a evoluat anterior sunt toate din Italia. Este vorba despre Asti, Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Chievo și Crotone.

Pe lângă Mogoș, la CFR Cluj au venit în actuala campanie de mercato și Cătălin Căbuz, Philip Otele, Arlind Ajeti și Matija Boben.

Un alt fotbalist este dorit la CFR Cluj

De altfel, Andrea Mandorlini ar vrea să-l aducă la echipa lui și pe Roberto Ogunseye (28 de ani). El a crescut la Academia celor de la Inter. Actualmente, acesta este legitimat la Modena, astfel că antrenorul „feroviarilor” va trebui să se lupte cu Arezzo și Perugia în privința transferului lui Ogunseye.

La capitolul plecări, de CFR Cluj s-au despărțit în această vară Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu, Adrian Gîdea și Jean-Claude Billong. Pe lângă aceștia, au plecat și Alin Minteuan, fost antrenor secund, alături de Cristian Moldovan, antrenor cu portarii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed