Gigi Becali va fi uimit! Ce a putut să facă Florinel Coman. Mesajul fotbalistului după umilinţa încasată de FCSB

Gigi Becali va fi uimit! S-a aflat ce a putut să facă Florinel Coman. Mesajul fotbalistului după umilinţa încasată de FCSB. Desi vicecampioana a comis-o grav, jucătorul s-a lăudat cu reuşita sa.

Florinel Coman a simțit nevoia de apreciere, după partida cu Anderlecht. Deși echipa lui Gigi Becali nu a reușit să iasă învingătoare în amicalul din Olanda, Coman a simțit că execuția sa merita mai multe laude.

Gigi Becali va fi uimit!

Băieții lui Gigi Becali au eșuat complet pe terenul din Olanda. În partida cu Anderlecht, roș-albaștrii au fost dominați complet. Amicalul s-a terminat cu scorul de 5-2, în favoarea belgienilor.

Florinel Coman a vrut să arate lumii că, deși primul amical din cantonament a fost o dezamăgire, execuția sa merita mai multă atenție din partea publicului. Atacantul lui Becali a postat pe pagina sa oficială de Instagram, mai precis la secțiunea InstaStory, golul pe care acesta l.a marcat în minutul 11.

Într-o discuție deschisa, Florin Manea a prins momentul și a vorbit de Coman.
„Florinel Coman nu mai este un jucător tânăr ca să meargă la Sporting. El are o ascensiune, îmi place în ultima vreme, dar are 25 de ani. Mai repede îl văd în Portugalia pe Tavi Popescu.

Radu Drăgușin mi-a spus că nu ajungea fotbalist dacă nu îl duceam la Juventus. Una e când faci școala la Harvard, alta la Spiru Haret. A stat lângă Chiellini și Bonucci”, spunea Florin Manea, la ProSport Live.

Laudele nu au întarziat să apară nici de la Victor Becali. „Din păcate (n.n. pentru Florinel Coman), ochii ațintiți spre fotbalul nostru sunt spre jucătorii foarte tineri, pentru că se gândesc la o perioadă de acomodare, de un an, doi ani. Dar sigur că o echipă care este interesată, are nevoie de un jucător pe postul lui. Poate să facă față oricărei provocări”, a afirmat Victor Becali, pentru ProSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed