Alexandra Ignatik este singura româncă ajunsă în turul doi al calificărilor de la Wimbledon

Patru sportive din România au fost prezente în calificările turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dar una singură a ajuns în turul doi.

Alexandra Cadanțu-Ignatik (158 WTA) a trecut în runda inaugurală a calificărilor de  Cristina Dinu (263 WTA), scor 6-3, 6-1, după o oră și 38 de minute de joc.

În turul următor, Alexandra o va întâlni pe Maja Chwalinska (172 WTA). Poloneza în vârstă de 20 de ani a trecut de iberica Aliona Bolsova Zadoinov (230 WTA).

Marți, Gabriela Lee (fostă Talabă – 152 WTA și favorită 20 în calificări) a pierdut în două seturi în fața australiencei Zoe Hives (572 WTA), scor 6-2, 6-4. Meciul a durat o oră și 10 minute.

Și Laura Paar (717 WTA) s-a oprit tot în primul tur. Sportiva noastră a câștigat primul set al meciului cu Christina McHale (242 WTA), 6-2, dar americanca s-a impus în următoarele, scor 6-4, 6-4. Confruntarea s-a întins pe durata a două ore și 17 minute.

Șapte sportive din România sunt acceptate direct pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse, Irina Begu, Ana Bogdan, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed