Gigi Becali ‘sparge’ banca! Suma uriaşă pe care o va cheltui şeful de la FCSB. Adversarii nu mai au nicio şansă

Gigi Becali ‘sparge’ banca! Suma uriaşă pe care o va cheltui şeful de la FCSB. Adversarii nu mai au nicio şansă. Latifundiarul din Pipera pune la bătaie o sumă uriaşă pentru a câştiga Superliga.

După ce echipa a eșuat în cucerirea titlului de campioană a României, Gigi Becali vrea să întoarcă FCSB-ul cu susul în jos.

Gigi Becali ‘sparge’ banca!

Gigi Becali a făcut curățenie deja în formația roș-albastră și i-a dat afară pe Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Deian Sorescu, Joonas Tamm, Boban Nikolov, Sorin Șerban și Billel Omrani.

Daca FCSB s-ar califica în grupele Conference League, ar intra în contul patronului vicecampioanei peste șapte milioane de euro. Patronul este deja pregătit să facă invistiții colosale în ceea ce privește lotul echipei, dar doar cu condiția calificării acesteia.

„Eu zic că am făcut niște eforturi, să dai câte 200.000, nu pot să zic acum sumele de bani. Dacă aș fi sigur că intru în Conference League aș plăti 2-3 milioane, că știu că iau 7-8 milioane”, a spus Becali, la Digi Sport.

Formația lui Gigi Becali se află momentan în cantonamentul din Olanda, urmând să se întoarcă în țară nu mai devreme de 7 iulie.

În primul amical din cantonament, contra celor de la RSC Anderlecht, FCSB a câștigat considerabil, scor 5-2, într-o partidă ce a durat 120 minute. Trupa lui Elias Charalambous se va duela cu formația lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, în cadrul celui de-al doilea amical din cantonament, ce se va disputa miercuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed