Gică Hagi, dat de gol! Femeia celebră care se implică la Farul. Nimeni nu ştia asta până acum

Gică Hagi, dar de gol! Femeia celebră care se implică la Farul. Nimeni nu ştia asta până acum. Sunt dezvăluiri de ultimă oră de la clubul care i-a luat titlul în Superliga lui Gigi Becali.

Gică Hagi surprinde pe toată lumea. Deşi are o personalitate puternic, nu doar el decide la Farul. Există și persoana care se bate cap în cap cu managerul de la Farul, în discutiile cu conotații sportive.

Gică Hagi, dar de gol!

Sora lui Gică Hagi, Elena, are părerile personale bine conturate atunci când vine vorba despre discuțiile legate de fotbal.

„Sora-mea cea mai mică se bagă în discuții de genul ăsta, are păreri de-ale ei. O las să vorbească, ce să fac?”, a recunoscut Hagi la Orange Sport.

Atât Elena Fulina, cât și soțul ei Petre, sunt foarte implicați în fenomen, urmărind fiecare meci al Farului sau al echipei naționale.

Gică Hagi mai are o soră, Sultana, pasionată de fotbal dar fără interes față de lumina reflectoarelor.

Hagi a mărturisit, în aceeași discuție, ca soția sa Marilena nu este interesată de astfel de dialoguri. „Ea are noțiuni de fotbal, dar nu, nu se bagă. Asta ar fi culmea!”, a spus Hagi.

Antrenoare nouă la echipa feminină

Gică Hagi este preocupat acum și de echipa feminină, campioană în sezonul trecut.

Raluca Sârghe-Simes este noua antrenoare a echipei feminine a Farului. „Mă bucur că voi pregăti echipa Farului și de abia aștept să mă întâlnesc cu fetele și să începem antrenamentele. Este o onoare să lucrez pentru Gheorghe Hagi, pentru care performanța este pe primul loc și ne dorim ca si noi, prin echipa de fete, să aducem titlul de campioană la Constanța”, a declarat noua antrenoare a formației constănţene, Raluca Sârghe-Simes.

Raluca Sârghe-Simes a evoluat ca jucătoare la Clujana Cluj și Olimpia Cluj, cu care a câștigat 8 titluri de campioană. A mers mai apoi în Turcia, unde a obținut alte 5 titluri de campioană.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed