Gigi Becali s-a dezlănţuit! L-a distrus pe Elias Charalambous. S-a enervat grav după înfrângerea cu Anderlecht

Gigi Becali s-a dezlănţuit! L-a distrus pe Elias Charalambous. S-a enervat grav după înfrângerea cu Anderlecht. FCSB a început prost seria de amicale din cantonamentul de vară.

Echipa lui Gigi Becali a pierdut, scor 2-5, în faţa celor de la Anderlecht. Belgienii au terminat sezonul trecut pe locul 11 în campionat.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Înfrângerea l-a scor l-a debusolat pe Gigi Becali. Totuşi, şeful de la FCSB spune că așteaptă să treacă 5 etape din noul sezon înainte să tragă o concluzie despre valoarea echipei. În schimb, este convins că fotbalul românesc duce lipsă de antrenori.

Nu a ezitat să-l facă praf şi pe Elias Charalambous, cel căruia i-a prelungit contractul deşi FCSB a ratat titlul. „Ce meci? Care meci? Ce să mai știu? Nu mai știu nimic despre fotbal, când conduci cu 2-0… (n.r. – se referă la meciul cu Farul, 2-3, când FCSB a pierdut titlul) Trebuie să joci și să o bați azi și pe Anderlecht. După 5 etape și după primele meciuri de calificare puteți să mă întrebați. Până atunci, părerea mea e nulă. Nu avem valoare la ora asta! Asta zic.

Am văzut echipe mari care se distrează cu adversarii. Cum adică, mănânci bătaie? Eu cred că noi nu avem antrenori. În România există unul singur, Gică Hagi. De ce cred așa? Singura echipă care nu are jucători valoroși, dar pasează mingea, preluare-pas, preluare-pas.

La noi e dublă combinație. Nu avem antrenor, dar nici valoare a jucătorilor. Eu zic de Hagi că el nu e antrenor, e superantrenor. El face să funcționeze ce nu funcționează nicăieri. Ia jucători care n-au funcționat la 5-6 echipe, la el sunt buni”, a comentat Becali, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed