Imagini fabuloase cu noua vedetă de la FCSB! A plecat din Africa de Sud precum un star. Ce s-a întâmplat pe aeroport / Video

Imagini fabuloase cu noua vedetă de la FCSB! A plecat din Africa de Sud precum un star. S-a aflat ce s-a întâmplat pe aeroport. Siyabonga Ngezana a fost condus ca un prinţ la aeroport.

Noua vedetă de la FCSB a plecat precum un star din Africa de Sud. Rudele şi prietenii fundaşului central de 25 de ani i-au cântat acestuia înainte ca el să se îmbarce cu destinaţia Olanda.

Imagini fabuloase cu noua vedetă de la FCSB!

Apropiaţii fundaşului sud-african au cântat o piesă creată special pentru el. În imaginile video apărute pe Twitter aceştia se pot auzi cântându-i numele lui Ngezana. Siyabonga Ngezana a avut o vestimentaţie special pregătită pentru plecarea spre cantonamentul din Olanda al FCSB. Apropiaţii lui au încercat să se menţină veseli, chiar dacă despărţirea de fotbalist nu a fost uşoară.

La aeroport Ngezana a fost condus şi de familia lui. Proaspăta achiziţie a lui Gigi Becali şi-a luat rămas-bun de la fiecare în parte, apoi s-a îmbarcat în avionul spre Olanda.

Siyabonga Ngezana a fost cumpărat de Gigi Becali încă din 15 iunie. Trecerea efectivă a lui la FCSB a fost amânată din pricina unor probleme cu cazierul judiciar. Ngezana este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 750.000 de euro, iar Gigi Becali a plătit 600.000 de euro pentru a-l achiziţiona de la echipa sud-africană Kaizer Chiefs. Ngezana nu a evoluat până acum la altă echipă în afară de Kaizer Chiefs.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed