Anunţul momentului pentru cei de la FCSB! S-a terminat amicalul cu Anderlecht. Vicecampioana nu a avut nicio şansă

Anunţul momentului pentru cei de la FCSB! S-a terminat amicalul cu Anderlecht. Vicecampioana nu a avut nicio şansă în disputa cu echipa belgiană. A fost una dintre partidele tari ale verii.

FCSB a pierdut la scor contra celor de la Anderlecht. S-a terminat 5-2 pentru echipa belgiană, locul 11 în ultimul sezon în campionat.

Anunţul momentului pentru cei de la FCSB!

FCSB a prierdut primul test de verificare în cantonamentul din Olanda. Elias Charalambous și Mihai Pintilii au rulat tot lotul. Echilibrul s-a rupt spre final, când vicecampioana a mizat pe mai mulţi juniori. Partida a avut loc la 8 luni distanţă de la duelurile din grupele Conference League. A fost o partidă atipică, disputată pe durata a două reprize de câte 60 de minute.

Cu cea mai bună echipă, vicecampioana s-a descurcat foarte bine. Florinel Coman deschis scorul după 12 minute, după o combinație în viteză cu Darius Olaru, conform gsp.ro. Belgienii au egalat după o gafă a lui Andrei Vlad.

Andrea Compagno a apărut la finalizare și a înscris din cinci metri pentru 2-1. Adversara din Belgia n-a slăbit deloc ritmul și n-a lăsat-o pe FCSB să intre la pauză în avantaj. Benito Raman a făcut „dubla” în minutul 5, ultimul de dinainte de pauză.

După pauză, FCSB a băgat copiii. Cinci juniori, Ciobanu, Pădurariu, Toma, David Popa și Tănasă plus Ionu Panţîru. Vicecampioana a primit 3 goluri şi a pierdut, în final, scor 2-5.

Echipe de start

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru (cpt), Ad. Șut, Djokovic – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Anderlecht: Van Crombrugge – Amuzu, Ashimeru, Delcroix, Kana, N’Diaye, Raman, Stroeykens, Baouf, Engwanda, Monticelli

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed