Cristiano Ronaldo a şocat pe toată lumea! Ce a putut să facă starul portughez într-un restaurant. Nici Georgina Rodriguez nu a lipsit / Foto

Cristiano Ronaldo a şocat pe toată lumea! S-a aflat ce a putut să facă starul portughez într-un restaurant. Nici Georgina Rodriguez nu a lipsit. Jucătorul care aparţine de Al-Nassr a fost dat de gol.

Cristiano Ronaldo surprinde din nou. Dezvăluire incredibilă despre starul portughez şi partenera sa, Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo a şocat pe toată lumea!

S-a aflat ce au făcut Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez într-un restaurant de la arabi. Deşi se credea că starul lusitan şi Georgina se vor despărţi, lucrurile nu stau deloc aşa. Cei doi sunt mai mereu în centrul atenției.

DDavid Fiore, un renumit chef din Torino, proprietarul restaurantului Casa Fiore, a povestit recent o întâmplare cu starul portughez în prim-plan. Ronaldo și Georgina Rodriguez ajunseseră la restaurant mai devreme decât făcuseră rezervarea. Nicio masă nu era disponibilă, aşa au fost nevoiți să aștepte o perioadă.

„Clienții au rămas muți. Nu mai vorbea nimeni. Și, mai presus de toate, nimeni nu mai voia să plece. Erau fascinați de CR7. Așa că l-am rugat pe Cristiano să stea la masa pentru urgențe, dar timpul trecea și nimeni din restaurant nu se ridica să plece.”, a declarat David Fiore, pentru Tuttosport, citat de sportskeeda.com.

„Cristiano n-a schițat niciun gest. La fel Georgina și fiul său. Am realizat că Ronaldo, în ciuda faptului că este un star mondial și cel mai bun fotbalist din lume, este, în primul rând, și cel mai important, un tip decent. Vă asigur că am văzut persoane mult mai puțin faimoase decât el care au plecat după 5 minute, cu multă aroganță, în situații similare. El, în schimb, a așteptat la acea masă aproximativ 40 de minute.”, a mai afirmat David Fiore.

Cristiano Ronaldo are cinci copii: Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda. Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina și a Bellei Esmeralda, în timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva și Mateo au mame surogat.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai cunoscute persoane pe Instagram. A depășit 50 de milioane de urmăritori. Partenerul ei, starul lui Al-Nassr, o întrece la acest capitol. Este urmărit de peste 594 de milioane de persoane pe celebra rețea socială.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed