Anunţul serii despre Ianis Hagi! Unde ar putea să plece tricolorul. Edi Iordănescu, direct vizat

Anunţul serii despre Ianis Hagi! S-a aflat unde ar putea să plece tricolorul. Edi Iordănescu, direct vizat. Internaţionalul român ar putea să plece de la Glasgow Rangers în această vară.

Ianis Hagi ar urma să primească mai puține minute de joc în noul sezon. Tocmai de aceea şi-ar dori să plece.

Anunţul serii despre Ianis Hagi!

„Rangers este pregătită să îl vândă pe Ianis Hagi în această vară, deși tocmai i-a prelungit contractul în luna decembrie”, anunța ibroxnews.com, în urmă cu două săptămâni. Pus de Glasgow Rangers pe lista de transferuri, după ce a lipsit de pe teren timp de peste un an de zile din cauza unei accidentări grave la genunchi, jucătorul ar avea mai multe variante la dispoziție.

Se pare că echipele interesate de serviciile jucătorului român sunt US Lecce, Espanyol, Galatasaray și Aberdeen, conform sport.ro. Acestea ar dori să-l împrumute pentru un sezon cu opțiune de cumpărare. În schimb, Rangers vrea 4 milioane de euro în schimbul său, conform sursei citate.

În această vară, Rangers i-a mai adus pe jucătorii de atac Sam Lammers (Empoli) și Kieran Dowell (Norwich). Mai mult, îi mai vrea pe Benie Traore (Hacken), Jose Cifuentes (LAFC) și Danilo (Feyenoord). Nu doar Hagi ar fi pe lista neagră. Rangers vrea să se mai despartă şi de Glen Kamara, Scott Wright și Jon McLaughlin.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed