Adrian Mititelu face anunţul serii! Ce antrenor va aduce la FCU Craiova. Surpriză uriaşă

Adrian Mititelu face anunţul serii! S-a aflat ce antrenor va aduce la FCU Craiova. Surpriză uriaşă după plecarea intempestivă a portughezului Joao Janeiro. Şeful Craiovei spune că va miza în continuare pe tandemul Dan Vasilică – Florin Drăgan.

Mai mult, Adrian Mititelu spune că va aduce şi un antrenor cu licenţă PRO. Cel mai probabil acesta va fi român. Totuși, patronul oltenilor susține și că vrea să aducă și un antrenor care să-i acorde autonomie preparatorului fizic.

Adrian Mititelu face anunţul serii!

Adrian Mititelu și-a expus strategia pe care vrea s-o abordeze la FCU Craiova în următorul sezon. După ce a încheiat socotelile cu Joao Janeiro, patronul Ştiinţei spune că Dan vasilică şi Florin Drăgan se vor ocupa, momentan, de echipă.

„În acest moment, echipa este antrenată de cei care au pregătit echipa de la momentul plecării lui Croitoru (n.r. – Drăgan și Vasilică). Eu am mare încredere în acești oameni și o să-i ajut cu alt antrenor licențiat PRO în perioada următoare. Strategia cu Drăgan și Vasilică a dat roade, am încredere în această echipă, indiferent de ce zic unii.

Nu vă luați după modelul lui Gigi Becali! (n.r. – de a instala un „principal”-marionetă). Voi aduce încă un antrenor licențiat, care să completeze echipa. Dar preparatorul fizic are libertate și autonomie totală! Voi aduce un antrenor care să-i dea autonomie preparatorului fizic. E o situație mai atipică, dar asta e.

Florin Drăgan e un necunoscut pentru dumneavoastră, dar muncește foarte mult, știe fotbal, e foarte dedicat. Lumea l-a lăudat pe Nicolo Napoli, dar nimeni nu știa că Florin Drăgan făcea peste 90% din lucruri”, a spus Mititelu, în direct la Digi Sport.

Finanțatorul din Bănie nu s-a oprit aici. A vorbit şi despre Nicolo Napoli. „Toți mă înjură că nu l-am ținut pe Napoli. E prietenul meu, n-am nimic cu el. S-a întâmplat ca echipa să aibă rezultate după revenirea lui Napoli, dar oamenii nu știau ce e în spate.

Nicolo știa unde vine, știa că trebuie să le lase mână liberă lui Drăgan și Vasilică. Dan Vasilică are autonomie! Să fie lăsat să-și facă treaba! Repet, aduc un antrenor care să lase preparatorul să lucreze. Cred că o să fie român de data asta”, a încheiat Mititelu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed