Lovitură totală pentru cei de la FCSB! Dezvăluirea care îl va enerva pe Gigi Becali. S-a aflat totul

Lovitură totală pentru cei de la FCSB! Dezvăluirea care îl va enerva pe Gigi Becali. S-a aflat totul. Este vorba despre viitoarea adversară a vicecampioanei din preliminariile Conference League.

FCSB va avea parte de un duel tare în turul 2 preliminar al Conference League. Vicecampioana se va duela cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia.

Lovitură totală pentru cei de la FCSB!

Dubla manşă dintre FCSB şi echipa bulgară va fi pe 26 iulie și 3 august. CSKA 1948 s-a clasat pe locul trei în sezonul 2022-2023 din campionatul Bulgariei, după Ludogoreț și CSKA-Sofia.

Echipa bulgară vrea să ajungă în grupele Conference League. A făcut deja 9 transferuri în această vară. Toți jucătorii au venit liberi de contract. Este vorba despre Thalis (27 de ani, mijlocaș), Vidar Orn Kjartansson (33 de ani, atacant), Pierre-Daniel Nguinda (27 de ani, fundaș), Nedeljko Piscevic (28 de ani, mijlocaș), Tom Rapnouil (22 de ani, fundaș), Erdenis Guritshta (28 de ani, fundaș), Miki Orachev (27 de ani, fundaș), Emil Viyachki (33 de ani, fundaș), Antonio Vutov (27 de ani, mijlocaș).

Mai mult, bulgarii se află în negocieri avansate cu doi atacanți care au jucat în Superliga. Este vorba despre Billel Omrani și Arnold Garita, conform digisport.ro. Agentul care se ocupă de negocierile cu CSKA 1948 Sofia, Liubliana Nedelcu spune că pentru Arnold Garita există interes și din Arabia Saudită. Totuşi, oferta din Bulgaria este mult mai atractivă, din toate punctele de vedere.

Un eventual transfer al lui Arnold Garita la CSKA 1948 Sofia ar fi o lovitură pentru Gigi Becali. Patronul FCSB și-a trimis omul de încredere la Paris după atacant, dar fără sorți de izbândă. Solicitările camerunezului au fost considerate exagerate de către Becali.

Billel Omrani s-a despărțit în această vară de FCSB. Atacantul franco-algerian a reușit două goluri și două pase decisive în sezonul recent încheiat. Format la academia clubului Olympique Marseille, Omrani a mai jucat pentru Arles-Avignon și CFR Cluj. 850.000 de euro este cota de piață a internaționalului algerian, conform site-ului transfermarkt.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed