Gică Hagi a rămas mască! Un mare fotbalist a făcut dezvăluiri incredibile: ‘Este idolul meu’

Gică Hagi a rămas mască! Un mare fotbalist a făcut dezvăluiri incredibile. L-a numit pe actualul antrenor al Farului idolul copilăriei sale. Este vorba despre Ilkay Gundogan, cel care a lăsat-o pe Manchester City în această vară pentru FC Barcelona.

Fostul căpitan al lui Guardiola a vorbit despre Gică Hagi. A povestit lucruri neștiute din copilăria sa.

Gică Hagi a rămas mască!

Mijlocașul german a semnat cu echipa catalană un contract pe doi ani cu opțiune pe încă unul. Are o clauză de reziliere a contractului de 400 milioane euro. Imediat după oficializarea transferului său la Barcelona, Gundogan a acordat un interviu special. A dezvăluit că urmărea meciurile lui Galatasaray și era un fan al lui Hagi.

„Era un eveniment de familie, ne adunam toți în sufragerie. Încă îmi amintesc finala din 2000 ca și cum ar fi fost săptămâna trecută. Am avut o copilărie plăcută. Gică Hagi a fost unul dintre jucătorii mei favoriți”, a povestit Gundogan, conform sport.es, jucător născut în Germania din părinți turci.

Mijlocașul neamț a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Guardiola la Manchester City. Gundogan a preferat să schimbe campionatul si să meargă la FC Barcelona acolo unde va câștiga în jur de 9 milioane de euro anual.

Formația blaugrana l-a prezentat oficial în cursul zilei de luni, 26 iunie, prin intermediul rețelelor de socializare. Mai există, însă, o clauză specială, introdusă în contextul problemelor financiare.

În cazul în care contractul nu va putea fi înregistrat până pe 11 august, când este programată prima etapă din noua ediție La Liga, mijlocașul german va avea dreptul de a-l rezilia unilateral. „Bună tuturor. Sunt foarte fericit că am semnat cu Barca, încântat de această nouă călătorie și de faptul că m-am alăturat acestui club frumos. Ne vedem curând. Forca Barca!”, le-a transmis Gundogan fanilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed