Gigi Becali pregăteşte lovitura verii! Jucătorul cu care vrea să atace titlul în Superliga. Planul şefului de la FCSB, devoalat

Gigi Becali pregăteşte lovitura verii! Jucătorul cu care vrea să atace titlul în Superliga. Planul şefului de la FCSB, devoalat. S-a aflat ce vrea să facă vicecampioana pentru a nu mai rata titlul pe care nu l-a mai cucerit din 2015.

Gigi Becali îi face echipă de titlu lui Elias Charalambous. Latifundiarul din Pipera nici nu se gândeşte să mai rateze campioantul în viitorul sezon.

Gigi Becali pregăteşte lovitura verii!

Gigi Becali îşi doreşte să aibă jucători de valori apropiate pentru două echipe. Asta ca să concureze şi la titlu, şi pentru Conference League și pentru Cupa României. Pentru a-și îndeplini planul, Gigi Becali i-a transferat pe fundașul central Siyabonga Ngezana și pe mijlocașii Alex Băluță și Damjan Djokovic.

Mai are nevoie de un fundaș central, pe care FCSB încearcă să-l transfere în această perioadă. Cu aducerea unui stoper, Elias Charalambous ar putea alinia două formule, conform digisport.ro.

Târnovanu (Vlad) – Pantea (Crețu), Dawa (Haruț), Ngezana (-), Radunovic (Panțîru) – Djokovic (Băluță), Șut (Ov. Popescu), Olaru (Edjouma) – Coman (Cordea), Compagno (Miculescu), Oct. Popescu (M. Tănasă)

FCSB încearcă, astfel, să copieze modelul implementat cu succes de Dan Petrescu la CFR Cluj. La un moment dat, ardelenii au luat campionatul şi au mers în Europa după ce au schimbat mult formula de start de la un meci la altul.

Pe lângă principala competiție internă și Conference League, FCSB pune mare preț și pe Cupa României în următorul sezon. Un succes în această competiţie duce în preliminariile Europa League.

Principala țintă a celor de la FCSB este Vlad Chiricheș, aflat sub contract la Cremonese, echipă retrogradată în Serie B. Internaționalul român a fost deja ofertat de Gigi Becali, dar a întârziat să ofere un răspuns.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed