Anunţul nopţii despre Simona Halep! Dezvăluirea care o pune la pământ pe româncă. Este foarte grav

Anunţul nopţii despre Simona Halep! Dezvăluirea care o pune la pământ pe româncă. Este foarte grav. Totul s-a aflat în timpul audierilor de la tribunalul independent de la Londra. Suspendată pentru dopaj, Halep poate pierde totul.

Simona Halep este interzisă de peste 8 luni din turneele WTA. Această suspendare provizorie pentru dopaj a tras-o rău în jos pe româncă.

Anunţul nopţii despre Simona Halep!

Simona Halep se apropie de momentul în care va dispărea din clasamentul WTA. Românca a fost audiată în tribunalul independent Sports Resolutions, la Londra. Cel mai rău scenariu este ca românca să-şi piardă poziția în clasamentul WTA.

În acest moment, campioana noastră mai are 1000 de puncte în ierarhia mondială. Va ieşi complet din clasamentul WTA dacă va rata turneele din august. Campioană la Toronto, în sezonul precedent, sportiva din România ar rămâne fără niciun punct. În acest caz se mai află doar jucătoarele tinere, la început de drum, în tenisul mondial.

„Etapele sunt simple. Urmează audierea, tribunalul de la Sports Resolutions urmează să se pronunţe. Deci, audiere, pronunţare şi după ce primeşte decizia, ea se poate adresa în termen de 21 de zile şi Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Dar asta după ce ia cunoştinţă de decizie şi este nemulţumită de această decizie,” a explicat Cristian Jura, conform fanatik.ro.

Doar un verdict favorabil i-ar permite Simonei să își păstreze poziția în clasament, prin revenirea în circuitul WTA, din această vară. Primul verdict este estimat să fie stabilit la mijlocul lunii iulie. Mai exact, după încheierea turneului de la Wimbledon, unde Halep a fost semifinalistă, în 2022.

Dacă verdictul nu va fi favorabil, cele 21 de zile disponibile pentru a face contestația la TAS coincid cu conturarea scenariului în care Halep își va pierde ultimele puncte.

Primele voci spun că Halep va primi doi ani de suspendare. Se speră că TAS îi va reduce pedeapsa la jumătate. Asta ar însemna că ar putea reveni la turneele americane.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed