Replică devastatoare pentru Gigi Becali! Mircea Rednic îi răspunde în scandalul momentului. Va fi război total

Replică devastatoare pentru Gigi Becali! Mircea Rednic îi răspunde în scandalul momentului. Va fi război total. Totul s-a întâmplat după ce UTA s-a poziţionat împotriva desfiinţării regulii U21.

Gigi Becali i-a numit sclavi pe cei de la UTA. L-a făcut praf pe Răzvan Burleanu după ce nu a reușit să obțină votul tuturor conducătorilor din Superliga pentru a schimba regula U21.

Replică devastatoare pentru Gigi Becali!

De criticile lui Gigi Becali nu au scăpat nici echipeie care s-au poziţionat împotriva sa. Antrenorul celor de la UTA, Mircea Rednic a spus clar. Ştie de ce echipa sa s-a opus demersului patronului de la FCSB. „Da, am votat invers de ce a vrut Gigi, dar nu vreau să comentez politica clubului. Ceea ce vă pot spune e că am tineri de calitate și nu mă simt sclav. Nu am fost niciodată și nici UTA nu a fost sclav la nimeni.

Fiecare club are politica lui, noi nu ne lăsăm influențați de unii sau de ceilalți. Ei au interese, normal că, jucând la nivelul la care joacă și la obiectivele pe care le au, câteodată nu-și doresc să aibă un junior în teren”, a spus Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei.

Mai mult, şefii grupării arădene au anunțat prelungirea contractului lui Rareș Pop. Deşi are doar 18 ani, jucătorul este extrem de apreciat după prestațiile din sezonul precedent. „Rareș a semnat până în 2027, dar vedem. Până anul viitor rămâne sigur la Arad, să-și ia Bacalaureatul. Noi ne dorim ca Rareș să rămână cât de mult posibil la UTA, a jucat foarte bine și chiar a fost decisiv în sezonul trecut”, a adăugat Rednic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed