Gică Hagi va fi uimit. Anunțul incredibil al lui Gigi Becali. Ce a putut spune șeful de la FCSB

Gică Hagi va fi uimit. A apărut un anunț incredibil al lui Gigi Becali. S-a aflat ce a putut spune șeful de la FCSB.

Patronul de la FCSB a vorbit despre Gică Hagi, antrenorul de la Farul, despre care a spus că este cel mai mare tehnician român. 

Gică Hagi va fi uimit

Mai mult, Becali a spus și că este nerăbdător să vadă ce se va întâmpla la cupele europene, context în care „Regele” are șansa să demonstreze ce poate echipa lui.

„Hai să vedem! Știi ce sunt curios? Să vedem Hagi care, normal, e cel mai bun antrenor român… La ora asta nu poate să se compare cu nimeni. Să vedem ce joacă în Europa! Să vedem! Atât! Eu sunt curios dacă el, Gică, poate să facă față și în Europa. Și înseamnă, atunci, că ducem lipsă de antrenori dacă Gică face față.

Dacă nici Gică nu face față în Europa, înseamnă că noi nu avem fotbal. Putem să avem și antrenori, și… Înseamnă că nu avem noi jucători de valoare. Nu avem ambiție, bărbăție, să îi vezi să joace rapid, să fie forță.

Are greu și cu ăia (n.r. Sheriff Tiraspol), și cu ăia (n.r. Maccabi Haifa), că Sheriff Tiraspol am înțeles că are echipă bună. Deci ți-am spus, sunt foarte curios ce face Gică acolo că nu știu. Ar fi ca un etalon ce se întâmplă în fotbalul românesc. N-avem jucători sau nu avem antrenori? Că antrenor Gică e deja”, a afirmat Gigi Becali, conform ProSport.

Rivalele formațiilor din România la cupele europene

În turul secund preliminar al Conference League vor juca FCSB, CFR Cluj și Sepsi. Vicecampioana României se va duela cu FC CSKA 1948 din Bulgaria, covăsnenii vor evolua contra PFC ȚSKA-Sofia, tot din Bulgaria, iar CFR Cluj o va întâlni pe Adana Demirspor din Turcia.

Dat fiind că atât FCSB, cât și Sepsi vor juca turul în deplasare, în Bulgaria, partida roș-albaștrilor a fost mutată pe 26 iulie. Returul se va disputa pe 3 august.

Farul va evolua în primul tur preliminar din Liga Campionilor împotriva celor de la Sheriff Tiraspol. Dacă „marinarii” vor obține victoria, ei se vor duela în turul doi preliminar cu echipa învingătoare din meciul Hamrun Spartans FC (Malta) – Maccabi Haifa FC (Israel).

Dacă formația lui Gică Hagi va pierde meciul contra campioanei din Republica Moldova, atunci constănțenii vor disputa turul doi preliminar din Conference League cu echipa care va câștiga partida dintre FC Uratu (Armenia) și HSK Zrinjski (Bosnia și Herțegovina).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed