Scandal uriaș cu cea mai frumoasă fotbalistă! Anunțul care i-a șocat pe toți. Ce a decis sportiva / Foto

Scandal uriaș cu cea mai frumoasă fotbalistă. Anunțul care i-a șocat pe toți.

Agata Isabella Centasso s-a enervat cumplit după ce The Sun a publicat un material cu ea, deși bruneta susține că nu a vorbit cu jurnaliștii englezi.

Cea mai frumoasă fotbalistă a făcut un scandal monstru

Agata Isabella Centasso este considerată printre cele mai frumoase fotbaliste din lume. Din acest motiv, o mulțime de publicații au realizat ample materiale cu ea. La fel au făcut și cei de la The Sun, însă sportiva susține că nu a vorbit cu niciun jurnalist englez.

„Sunt cea mai frumoasă fotbalistă din Italia. Nu o să încetez să postez poze sexy cu mine în bikini dacă ajută fotbalul să crească. Este o oportunitate pentru că îmi permite să-mi fac cunoscut sportul. Vreau să fiu un vehicul pentru a extinde vizibilitatea fotbalului feminin”, este declarație care a înfuriat-o pe fotbalistă și pe care spune că nu a făcut-o niciodată, notează fanpage.it.

Sportiva a postat un amplu mesaj pe Instagram în care a explicat totul.

„Opriți, opriți-vă cu toții! Nu am spus niciodată că sunt cel mai frumos fotbalist din Italia. Am spus că sunt cel mai puternic… și nu numai din Italia. La fel cum nu am spus că nu voi înceta să postez pozele mele sexy în bikini dacă ajută fotbalul feminin să crească.

Lăsând la o parte ironia, precizez că nu am fost niciodată contactată de The Sun pentru vreun interviu (și asta e un lucru bun), iar că ‘sunt cel mai puternic jucător și nu numai din Italia’ este evident gluma mea”, a scris pe rețelele sociale Agata, preluată de Tuttosport.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed