Gigi Becali nu s-a mai abținut. Decizia care vizează una dintre vedetele echipei: ‘Numai minciuni’

Gigi Becali nu s-a mai abținut. A vorbit despre situația lui Andrea Compagno, despre care în ultima vreme s-a spus că ar pleca de la echipă.

Finanțatorul celor de la FCSB a anunțat că i-a decis deja soarta italianului.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Andrea Compagno

Omul de afaceri a dezvăluit că nici nu îi trece prin cap să-l lase pe Andrea Compagno să plece de la echipă. Asta chiar dacă a decis să aducă și alți jucători pe același post. Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Arnold Garita, dar în final negocierile nu au avut niciun rezultat.

„Nu prea stăm bine și trebuie să aducem un fundaș central neapărat. În atac n-am de ce să mai aduc. Am văzut și minciunile alea că Becali renunță la Compagno. Nu înțeleg de unde au dedus ei și au scris în ziare că nu îl vreau. Dacă aduc un atacant, pentru că am numai unul, înseamnă că renunț la Compagno? Dacă nu aduci, se zice că Becali stă numai într-un atacant. Dacă aduci, zic că vrei să renunți la Compagno”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Latifundiarul din Pipera i-a plătit lui Adrian Mititelu 1,5 milioane de euro pentru atacant. Italianul a avut un sezon foarte bun, după ce a marcat 21 de goluri în cele 39 de meciuri jucate pentru FCSB și FCU Craiova. În acest moment, cota de piață a lui Compagno este de 2,5 milioane de euro.

De ce nu a ajuns Arnold Garita la FCSB

Becali l-a dorit pe atacantul argeșenilor, dar pretențiile financiare prea mari ale acestuia l-au făcut să renunțe la această idee.

„Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Ne interesează un alt jucător din România acum, de la o echipă mai de jos în clasament.Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură. Să vedem, e un jucător din zona Clujului. Poate îl luăm împrumut, poate îl cumpărăm (n.r.- pe Thiam), vedem”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed