Gigi Becali, lăudat de un rival! Ce a putut spune un fost președinte de club. Răzvan Burleanu, direct vizat

Gigi Becali, lăudat de un rival! S-a aflat ce a putut spune un fost președinte de club. Răzvan Burleanu este direct vizat.

Războiul dus de patronul de la FCSB cu FRF din cauza regulii U21 capătă noi dimensiuni. Deși Gigi Becali a fost criticat de mulți oameni din fotbal din cauza afirmațiilor sale scandaloase, se pare că acum latifundiarul din Pipera are un nou susținător.

Gigi Becali, lăudat de un fost rival

Sorin Cârțu, fostul președinte de la CSU Craiova, l-a felicitat pe finanțatorul roș-albaștrilor pentru demersul său de a încerca să elimine regula U21.

„Îl felicit pe Gigi și îl salut. A avut atitudine, așa trebuie să fie un conducător. Îi felicit pe toți care au semnat împotrivă regulii U21. Nu există un criteriu mai bun de a crește în valoare decât concurența. Noi eliminăm concurența. A ajuns antrenorul să pregătească meciul cu 10 jucători”, a afirmat Sorin Cârțu, conform DigiSport.

Adunarea Generală a LPF a votat recent propunerea lui Gigi Becali, astfel:

Pentru eliminarea regulii U21:

  1. FCSB
  2. FCU Craiova
  3. CFR Cluj
  4. FC Botoșani
  5. CSU Craiova
  6. FC Hermannstadt

Împotriva eliminării regulii U21:

  1. FC Voluntari
  2. Oțelul Galați
  3. Dinamo
  4. Petrolul Ploiești
  5. UTA Arad
  6. U Cluj
  7. Rapid
  8. Poli Iași

Formațiile Farul și Sepsi s-au abținut de la vot. Mai mult, cei de la Poli Iași au transmis ulterior faptul că opțiunea lor a fost exprimată în mod eronat, aceștia fiind, de fapt, împotriva propunerii lui Becali.

Regula U21 a fost introdusă de FRF din sezonul 2019-2020. Conform acesteia, toate cluburile din Superliga trebuie să utilizeze în primul 11 cel puțin un fotbalist cu vârsta sub 21 de ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed