Simona Halep a fost audiată la Londra! Dezvăluirea serii despre româncă. S-a aflat când va primi verdictul

Simona Halep a fost audiată la Londra! Dezvăluirea serii despre româncă. S-a aflat când va primi verdictul. După aproape 9 luni de aşteptare, sportiva noastră a fost audiată la tribunalul independent de la Londra.

Simona Halep şi-a expus, astăzi, apărarea la tribunalul independent de la Londra. Se pare că audierile vor mai continua şi în ziua următoare.

Simona Halep a fost audiată la Londra!

După 8 luni de coşmar, Simona Halep a ajuns în faţa judecătorilor de la tribunalul independent de la Londra. Digisport spune că audierea de azi va continua şi mâine. Mai mult, s-a aflat când se va da şi un verdict pentru româncă în scandalul de dopaj. Se pare că verdictul ar veni în maxim două săptămâni după încheierea audierilor.

Sursa citată spune că Halep, alături de avocaţii ei, şi-a prezentat argumentele. Mai mult, jurnalistul Dragoş Suciu a susţinut, în direct la Digisport, că în astfel de cazuri se dau, în general, pedepse de doi ani şi apoi se atacă la TAS.

Mai mult, Tribunalul de Arbitraj Sportiv scade la jumătate pedepsele de la Londra. Dacă ar fi suspendată doi ani, Simonei ar urma să i se scaadă perioada de aproape 9 luni de inactivitate de până acum.

Mai mult, în cazul în care o aventuală suspendare de doi ani ar fi redusă la jumătate, românca ar putea să revină în circuit în turneele din SUA, din toamnă.

Halep nu mai joacă tenis de anul trecut, atunci când a fost eliminată în primul tur de la US Open. De atunci, este interzisă în turneele WTA.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed