Anunţ teribil pentru Simona Halep! Ce s-a aflat chiar înaintea procesului: A fost abandonată

Anunţ teribil pentru Simona Halep! Ce s-a aflat chiar înaintea procesului. Ies la iveală amănunte extrem de grave chiar înaintea audierii de la tribunalul independent din Londra. Soarta româncei stă doar în mâinile ei.

Simona Halep urmează să fie audiată la finalul acestei luni, în procesul de dopaj. Până atunci, se pare că a rămas singură.

Anunţ teribil pentru Simona Halep!

Interzisă de la turneele WTA de peste 8 luni de zile, românca mai primeşte o lovitură grea. Cei de la Asociația Tenisului Feminin (WTA) i-au întors spatele româncei înaintea procesului, potrivit presei străine. Decizia venită de la şefii tenisului este o luvitură totală încasată de către Halep.

Simona se pregătește să plece la Londra, acolo unde va fi audiată în procesul de dopaj. Românca ar fi avut șanse mai mari să își demonstreze nevinovăția dacă era susținută de WTA, însă acest lucru nu se va întâmpla. Campioana noastră are doar sprijinul propriei echipe şi al fanilor.

WTA a refuzat să o sprijine pe româncă. „Lucrurile nu stau atât de bine pentru fostul număr 1 mondial Simona Halep! Româncei i s-a refuzat până acum audierea în cazul ei de dopaj, ceea ce a dus la o pierdere de timp prețioasă, care se dovedește a fi un eșec pentru cariera ei. De asemenea, Halep nu a reușit să obțină niciun sprijin din partea WTA”, spun cei de la firstsportz.com.

Fanii nu au uitat-o şi au rămas alături de Simona: „Legiunile de fani au fost în spatele ei, susținând-o pe româncă la fiecare pas. Ei își dau seama că a fost prinsă într-o rețea de ineficiență birocratică și i-au arătat sprijinul, criticând ITIA pe platformele de socializare”, au scris jurnaliștii străini.

Românca este interzisă de la turnee de peste 8 luni, după ce a fost depistată pozitiv la controlul andtidoping de la US Open. Dacă verdictul de la Londra nu va fi pe placul ei îl poate ataca imediat la TAS. În cazul în care va fi găsită vinovată poate încasa o pedeapsă între 2 şi 4 ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed